Pareri despre filmul 300 – Rise of an Empire 3D

1

La sfarsitul acestui weekend, s-a ivit ocazia sa vizionez la cinema filmul „300- Ascensiunea unui imperiu” daca mi-as spune opinia intr-un singur cuvant, s-ar rezuma la adjectivul curaj.

In prima parte a filmului Leonida ne arata ce inseamna sa ai curaj, sa fii loial tarii tale si toate valorile morale de care noi, tineretul secolului XXI, am uitat de aceste calitati si se regasesc din ce in mai rar, in viata de zi cu zi, desi le sustinem ca le avem.

Actiunea se reia in partea a doua, sustinund aceeasi poveste cu cateva noutati si situatii noi, rolul lui Leonida este preluat de Temistocle si fiind ajutat de ascensoarea tronului Sparta, sotia lui Leonida, care ii vine in ajutor lui Temistocles la sfarsit, culminand cu victorie, finalizand ceea ce a inceput Leonida, sotul ei.

Un alt personaj care m-a surprins foarte mult, in ciuda faptului ca interpreteaza un rol negativ, Artemisa intra in rolul ei de slujitoare loiala a lui Xerxes, ca prin manusa, ea creeaza suspansul pe tot parcusul filmului si te intrebi cata determinare si loialitate poate avea  un om.

Cu siguranta este un film pentru care ar trebui sa iti faci timp sa il vizionezi macar din curiozitate, iar pentru Sullivan Stapleton (Themistocles) am numai cuvinte de lauda, asta pentru ca are mereu un as in maneca si este forte imprevizibil in tacticile sale de atac.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Titlu: 300: Rise of an Empire – 300: Ascensiunea unui imperiu
Producator: Warner Bros.
Data lansare (SUA): 07 Martie 2014
Data lansare (Romania): 07 Martie 2014
Perioda filmare: Iulie 2012 – 12 Octombrie 2012
Site oficial: 300: Rise of an Empire

Articol publicat de: Ana Maria

1 thought on “Pareri despre filmul 300 – Rise of an Empire 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image