Cati bani esti dispus sa dai pe un calculator second hand ?

0

Esti in cautarea unui calculator insa nu dispui de banii necesari? Ei bine nu trebuie sa te descurajezi, avem solutia ideala! Pentru orice problema exista si o rezolvare, nu trebuie sa te stresezi ca nu ai bani suficienti , ca nu iti poti permite un calculator nou…pentru aceasta exista calculatoarele second hand. Aceste calculatoare second hand reprezinta un mare avantaj, ajutor pentru toate persoanele care nu au destui bani dar au mare nevoie de un calculator. Daca in trecut calculatorul era doar un moft si doar persoanele cu bani si le permiteau, acum calculatorul reprezinta o necesitate. Calculatoarele second hand se pot cumpara usor si rapid, le puteti cumpara chiar si online. Daca stati la indoiala si nu va incredeti in aceste calculatoare second hand le puteti cumpara si de la brand-uri cunoscute, acestea pot avea si o garantie, iar in acest mod puteti fi mai sigur si mai multumit.

Calculatoarele second hand nu inseamna neaparat ca sunt vechi, acestea pot fi vandute pentru ca persoana respectiva are o problema si are nevoie de bani, sau pentru ca vrea sa si-l inlocuiasca cu unul mai performant, sau acea persoana are doua, trebuie sa stiti ca aceasta modalitate de a cumpara calculatoare second hand este una benefica fiecarui buzunar, fie el mai gros sau mai subtire.

Atunci cand cumparati un calculator second hand este bine sa va interesati de brand-ul acestuia, cat de bun este, daca piesele acestiua sunt de calitate si cat de performant este acel calculator. Marile brand-uri pot vinde calculatoare de o foarte mare calitate si performanta la pret de second hand doar pentru simplu fapt ca acestea au fost folosite doar pentru o foarte scurta perioada de timp, neavand defecte de functionare sau de estetica, trebuie doar sa va informati si sa cautati acel computer care vi se potriveste cel mai bine la un pret avantajos. In cazul in care comanda este facuta online este important ca acesta sa fie livrat fara costurile de transport si cu o garantie care sa va permita sa il returnati in cazul in care acesta nu functioneaza asa cum vi s-a zis.

Cand alegeti un calculator second hand si nu este de la un brand cunoscut care sa fie de calitate trebuie sa va asumati riscul ca acesta se va deteriora mai repede, de aceea este bine sa verificati fiecare detaliu, in mod evident, componenta cea mai sensibilă a unui calculator folosit este unitatea de disc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image