In data de 29 NoiembriE 2013, adica de Black Friday 2013 cei de la magazinul online emag se asteapta ca numarul de clienti care o sa intre pe platforma lor online sa fie mai mare de 20 de ori cel putin decat in anul precedent.

Dorinta clientilor se indreapta de cele mai multe ori spre cumpararea unui aparat electrocasnic sau a unui laptop. Chiar daca pc-urile s-au invechit acum, multi oameni inca scot bani pusi deoaprte pentru Black Friday 2013 si isi cumpara un calculator mai performant sau cel putin un hard, o placa de rami, o placa video sau un nou procesor pentru vechil calculator pentru a-l imbunatati la un pret redus, fara a mai fi nevoiti sa isi cumpere altul nou. In acest fel ei economisesc bani si isi pot alege alte produse de pe emag cum ar fi un nou frigider sau chiar un nou telefon mobil performant la un pret redus.

Desi in ultima perioada casatoria este un lucru tot mai evitat si tineri aleg sa isi petreaca viata impreuna fara sa se casatoreasca, pentru cei care au un bebelas sau pentru cei care asteapta unul, emag pune la bataie o gama larga de articole pentru copii atat cu varsta sub 5 luni, cat si pentru cei peste 1 an.

Aceste promotii emag ajung ca magazinul sa ofere produse la preturi aproape ireale ceea ce atrage o gama larga de clienti care acceseaza site-ul companiei. Din aceasta cauza chiar si anul trecut in noapte zilei de vineri, 29 noiembrie, site-ul a cazut de mai multe ori fiind indisponibil de accesat pentru perioade intre 15 si 30 minute. Ramane de vazut daca de aceasta data cei de la emag s-au pregatit pentru avalansa de clienti de Black Friday 2013 iar serverele o sa reziste sa sustina toate accesarile pe care o sa le primeasca site-ul.

Promotiile la Emag.ro pentru vinerea neagra 2013 vor fi afisate incepand cu ziua de luni si anumee 25 noiembrie si v-a dura pana in data de 1 decembrie iar la alte magazine va dura chiar si mai mult, in functie de numarul de vanzari din timpul zilei de vineri seara. Promotiile de la emag de Black Friday s-au dovedit a fi pe placul clientilor mai ales in domeniul IT, deoarece cererea pentru laptop-uri a fost aproape sa depaseasca stocul magazinului. Pentru a prinde primi promotiile Emag.ro tot ce trebuie sa faceti este sa stai la curent cu noi si sa aflati cand apar primiele promotii pe site sau la fel de bine puteti sa supravegheati site-ul de unul singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image