Calculatoare second hand: Vinerea Neagra 2013

1
Anul trecut am participat la campania black riday, am avut reduceri la toate produsele de pe site, de la monitoare si calculatoare pana la servere si laptopuri, am facut tot posibilul sa livram produsele cat mai repede , ca toti clientii sa fie multumiti. Anul acesta participam din nou la aceasta campanie si promitem reduceri pe toate categoriile, vom face disount-uri substantiale, chiar daca noi iesim in pierdere vom castiga pe viitor clientii si le vom demonstra calitatea produselor second hand.
De cateva zile se tot vorbeste despre Vinerea Neagra, ziua in care reducerile vor fii pe val la toate magazinele online, ziua in care zeci de site-uri se vor bloca din cauza traficului.Conform statisticilor din 2012, se estimeaza ca vanzarile vor creste aproape dublu in 2013. Sa fie de bine, sa fie de rau, reducerile vor continua si in weekend..ba mai mult ne straduim sa continuam cu reducerile pana de SF. Andrei. Deci o sa avem promotii peste promotii, o sa incercam sa facem fata comenzilor si promitem ca vom onora fiecare comanda.

Recapitulam! tic-tac tic-tac, MAI AVEM CATEVA ZILE pana cand site-urile nu vor face fata vlumului de trafic, asadar si site-ul pretulok o sa intre in categoria celor care discount-ul se va extinde pana la 15%-30%.

1 thought on “Calculatoare second hand: Vinerea Neagra 2013

  1. fata de anul trecut, Black Friday de anul acesta a cam lasat de dorit.. cam putine produse reduse.. iar reducerile cam mici.. adica daca vb de Vinerea Neagra, nu vb despre reduceri de 15% nu? pe astea le poti gasi oricand ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image