Allview a lansat X1 Soul! Vezi pret si caracteristici !

0

Allview ne-a obisnuit sa lanseze numai telefoane cu 2 sim-uri, ei bine, de data aceasta avem un telefon ca are un singur sim, un telefon care creaza face furori in lumea telefoanelor mobile, asta pentru ca vine cu caracteristici extrem de puternice la un pret pe cat se poate de rezonabil. 


Allview Soul X1 vine cu un display japonez JDI IPS full HD, detine o camera foto principala de 13 MP si una secundara de 5 MP cu functii extrem de inteligente. Ca si performante putem sa amintim memoria ram care se duce la nivelul unui Samsung Galaxy S4, adica 2 GB memorie RAM si o memorie interna de 32 GB memorie flash, de asemenea mai vine cu un  amplificator audio Yamaha, sunet prin casti optimizat prin sistemul DTS, Gesture Control, toate aceste caracteristici sunt in noul telefon lansat de Brasovenii nostrii.
Pare greu de crezut insa pretul unui asemenea smartphone este destul de rezonabil, 1599 ron.
Punctul forte nu il reprezinta doar pretul, aici putem sa discutam si despre procesorul extrem de performant,  Cortex A7, 1.5 GHz, Quad Core mai tare ca un S3. De asemenea este fascinant ca vine cu un design destul de placut, parca se potriveste de minune pe diagonala de 5 inch, o diagonala cat a unui S4 de la Samsung.
Ca idee acest smartphone de la Allview vine echipat cu sistemul de operare Android 4.2, o notate pe piata mobilelor din Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image