RECOMANDAREA NOASTRA: 2 Guns (2 pistoale): Un film de nota 10

0

In acest weekend am reusit sa vad filmul „2 Guns”, un film in care avem 2 roluri principale, Mark Wahlberg (cine a vazut filmul TED stie despre ce e vorba)si Denzel Washington (aici chiar nu mai trebuie sa spunem nimic ca este atat de cunoscut incat nu mai trebuie nici o prezentare).

Pana sa intru in sala de cinema pot spune ca aveam cateva sentimente ca filmul o sa ma plictiseasca si nu o sa rezist pana la final, insa lucrurile au stat cu totul altfel, chiar am ramas uimit cum regizorul Baltasar Kormákur a imbinat comedia cu actiunea, totul a fost pus la locul lui din toate punctele de vedere.

Filmul se incadreaza perfect in categoria filmelor de vazut din acest an, este c ombinatie intre actiune si comedie, dar sa nu uitam ca in film mai regasim si putina drama. Pot spune cu tarie ca cireasa de pe tort este reprezentata de partea comica a filmului, aici regasim cateva momente demne de o comedie in adevaratul sens al cuvantului.

Urmariti mai jos trailer-ul filmului „2 pistoale”!
(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image