Bitdefender Internet Security – vezi cum te poti proteja de virusi atunci cand navighezi pe internet!

0

Daca esti utilizator de calculator sunt sigur ca ai avut macar odata probleme cu virusii, asta din cauza internetului. Intr-o zi navighezi pe zeci chiar sute de pagini, insa niciodata nu vei stii cand esti victima unui virus care iti poate fura informatii de pe HDD-ul tau, parolele sau chiar poze cu tine, poti aparea pe internet fara sa vrei, asta se poate intampla daca nu esti protejat.

Putem spune ca avem o experienta vasta in acest domeniu si putem spune ca nu am avut niciodata probleme, asta datorita celor de la Bitdefender Antivirus, care intodeauna ne-au oferit cele mai sigure solutii pentru a fi in siguranta tot timpul.

Ca si produs, putem sa evidentiem noul Bitdefender Internet Security, pe acesta il folosesc in momentul de fata si sunt sigur 100% ca sunt protejat. L-am cumparat de pe site-ul oficial si doar cu 169 RON pot proteja pana la 3 PC-uri timp de un an.

De ce sa alegem Bitdefender ?

– sunt peste 400 de milioane de utiliatori la nivel mondial, acesta este un factor foarte important cand spunem de un antivirus bun;
– conform revistei PC MAG este cel mai bun anitvirus in 2013;
– cea mai buna protectie in 2012 conform AV-Test;
– usor de utilizat;
– livrarea se face sub forma electronica, cum ai platit vei putea beneficia in totalitate de pachetul ales;
– suport telefonic non-stop

Am spus cativa factori foarte importanti in alegerea unu antivirus bun, care sa nu consume foarte multe resurse (RAM), este destul de ieftin si datele dumneavoastra sunt in siguranta daca sunteti protejati cu unul din pachetele de la Bitdefender.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image