Am vazut Ridick 2013! Vezi pareri despre ultimul film semnat Vin Diesel! - 24monden.ro

Am vazut Ridick 2013! Vezi pareri despre ultimul film semnat Vin Diesel!

In aceast weekend am reusit sa vad ultimul film semnat Vin Diesel, este vorba de Ridick, partea a doua din “Riddick – Bătălia începe”. Despre prima parte jos palaria din toate punctele de vedere, suspans, foarte multa actiune si o poveste incredibila.

In a doua parte nu am nici macar un cuvant de lauda, pur si simplu slab din toate punctele de vedere, actiune 0, suspans 0 si vorbaraie maxima, poveste previzibila, la jumatatea filmului imi venea sa ies din sala de cinema ca nu mai suportam sa prevad fiecare faza din film. Daca ati vazut trailer-ul sa stiti ca ati vazut cam toata actiunea filmului.

Sincer sa fiu nu m-am asteptat, un film cu Vin Diesel sa aibe un buget de doar 38 de milioane de dolari. Pana cand si o comedie are un buget mai mare, de exemplu Grown Ups a avut un buget de 80 de milioane de dolari.

In concluzie, nu merita sa-ti pierzi timpul cu un asemenea film si consider ca nota de 7 de pe imdb este extrem de mare. Cu indulgente ii dau nota 5.5, asta doar pentru ca actorul principal este Vin Diesel.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Riddick, cel mai recent capitol al sagăi fenomen începute în 2000 de hitul SF Pitch Black și continuate cu succes în 2004 de blockbusterul The Chronicles of Riddick, îl readuce pe Vin Diesel în interpretarea antieroului său preferat, un condamnat evadat, căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie.
De această dată, trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor, devenind astfel mai puternic şi mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense din galaxie sunt însă pe urmele lui, fără să ştie că Riddick îi va folosi în planul său de răzbunare. Acesta pune la cale un atac impresinonant, ca după aceea să se întoarcă pe planeta sa, Furya, şi să o salveze de la distrugere. cinemagia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *