Saptamana nebuna la miniPRIX ! Minim 30% reducere la toate produsele de pe site…

1

Nu este prima oara cand scriu despre miniPRIX, unul din cele mai mari magazine online de incaltaminte si imbracaminte din Romania, iar cand scriu inseamna ca am un motiv intemeiat pentru a face acest lucru.

Asta pentru ca incepand de astazi avem mii de produse cu 30% reducere, mai exact avem cele mai tari reduceri online de vara, o campanie marca miniPRIX ce se incheie undeva la sfarsitul saptamanii. Totusi surprizele nu se opresc aici pentru ca incepand de astazi avem si reduceri in cascada, adica astazi este de 30 % si maine sau in zilele urmatoare procentele vor creste.

Peste 7000 de articole de pe miniPRIX sunt pentru toata lumea (femei, barbati, copii) si sunt oferite la reducere pentru toti clientii ce vor cumpara online produsele repective. Doar saptamana aceasta aveti discount-uri din ce in ce mai mari, oferta aceasta este valabila in limita stocului disponibil.

Eu intentionez sa-mi achizitionez o pereche de pantofi din piele pentru barbati (foto), pretul initial era de 110 lei insa astazi pretul a scazut cu 30% si ma pot bucura de noul pret…77 RON, deci am primit o reducere destul de substantiala incat pot spune ca raportul calitate pret este excelent. Reducerile continua pana la sfarsitul saptamanii.

Asadar trebuie sa ne grabim pentru ca stocurile nu sunt infinite! Succes la cumparaturi.

1 thought on “Saptamana nebuna la miniPRIX ! Minim 30% reducere la toate produsele de pe site…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image