Am vazut „Legenda Calaretului singuratic”! Vezi pareri despre ultimul film a lui Johnny Depp

0

Aseara am reusit sa urmaresc ultimul film a lui Johnny Depp, un film de la care aveam foarte mare asteptari. Nu pot spune ca m-a dezamagit, insa mai aveam putin si adormeam in cinematograf, prea mult bla-bla si parca fazele comice nu au fost pe gustul meu.

De aproximativ 4 ani urmaresc filme la cinematograf, insa acesta cred ca a fost cel mai slab din cate am vazut eu. Nu stiu voi ce parere aveti insa eu nu prea l-am laudat, acum gusturile nu se discuta si nu se impart. Totusi Johnny Depp si-a aratat calitatile de actor, rolul lui de indian pot spune ca mai m-a imblanzit cu criticile filmului.

Johnny Depp lucreaza la partea a 5-a din „Piratii din Caraibe”, un film care a prins foarte bine la public datorita fazelor comice, căpitanul Jack Sparrow o sa-si faca aparitia in cinematografe undeva prin anul 2015, pana atunci nu avem decat sa asteptam.

Nu stiu pe ce forum am vazut ca „Legenda Calaretului singuratic” este 3D, cei care au scris asta probabil nu au stiut ce vorbesc. NU este 3D.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Povestea legendarului călăreţ singuratic începe cu un grup de ranger-i texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiţi conduse de Butch Cavendish. Prinşi în ambuscadă de răufăcători, ranger-ii sunt ucişi, dar un supravieţuitor este salvat de un indian comanş pe nume Tonto (Johnny Depp). Deşi la început Tonto nu are încredere în cel pe care l-a salvat, acesta va dovedi curând că în Texas poate domni nu lăcomia şi corupţia, ci dreptatea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image