Vrei credit ? Intra aici si vezi toate detaliile care te intereseaza!

1

In ziua de astazi daca vrei sa-ti cumperi o masina, vrei sa-ti iei o casa sau ai nevoie de cativa banuti pentru a incepe o afacere nu o poti face decat daca te imprumuti, asa ca singura varianta in care poti face rost de acesti bani este sa apelezi la una din bancile din Romania.

Bineinteles ca nimeni nu doreste sa se imprumute, dar daca nu avem incotro trebuie sa o facem si pe asta. Daca suntem persoane fizice avem categoria credite persoane fizice unde putem sa selectam banca, tipul creditului si toate celelalte aspecte pentru a ne calcula rata exacta. Putem selecta valoarea imprumutului si perioada pe care dorim sa efectuam creditul, dupa aceea ne arata rata lunara, dobanda exacta si costul total.

Pe de alta parte avem credit ipotecar care prin definitie este un credit acordat de banca pentru cumpararea, construirea, renovarea unor locuinte, cumpararea unui teren sau refinantarea creditelor cu aceeasi destinatie. Pentru a intra in posesia unui credit ipotecar trebuie sa avem o garantie reprezentata de ipoteca asupra constructiei, a locuintei cumparate sau un alt imobil (mai pe Romaneste trebuie sa giram).

Fie ca ne dorim sa fie ca nu, macar o data in viata suntem nevoiti sa apelam la aceste credite, aici nu includem oamenii care sunt putred de bogati. Acest articol este pentru cei care traiesc o viata normala aici in Romania, care au un salariu mediu si care au nevoie intradevar de bani.

Platforma VreauCredit.ro s-a lansat in aprilie 2006 ca o solutie simpla de consiliere si analiza pentru cei interesati de informatii in vederea aplicarii pentru un credit. Initial VreauCredit.ro a actionat ca un agregator de oferte al bancilor, in timp ajungand sa fie un adevarat consultant pentru aplicanti.

In concluzie daca aveti nevoie de consiliere pentru un credit la una din bancile din Romania, nu uitati ca exista  acest site in care va puteti face o idee despre dobanda, rata si toate celelalte detalii de care aveti nevoie.

1 thought on “Vrei credit ? Intra aici si vezi toate detaliile care te intereseaza!

  1. Ma sa fiu… magic, parca nu a promovat nimeni acest site, de ce?
    Nu exista reclama, televiziune?
    Mi se par suspecti ori sunt eneficienti, alta logica nu gasesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image