Romanul deja s-a familiarizat cu piata auto second hand, nu se mai duc sa-si cumpere masini de 8000-1000 euro, masini de la marci precum Chevrolet, Dacia sau Fiat. Practic se gandesc ca la banii acestia isi pot cumpara masini puternice, care sa aiba mai multi cai putere si sa aibe un aspect cat mai placut.

In general, Romanii cauta aceste masini pe site-uri de anunturi auto, acolo unde isi pot achizitiona un autoturism la doar cateva click-uri distanta, pot selecta exact modelul pe care il doresc, anul de fabricatie, motorul si nu in ultimul rand pretul. In functie de buget pot alege modelul dorit fara sa mai fie nevoie sa stea sa asculte la diversi agenti si sa le prezinte diverse tampenii de masini care nu-si merita pretul.

Bineinteles ca exista si categoria de oameni cu potential care isi pot permite masini noi si scumpe, insa pe aceia nu trebuie sa ii bagam in aceeasi oala cu cei 90-95% care prefera masinile sh din lipsa banilor.

In Romania, cele mai multe vanzari de masini o inregistreaza marca Volkswagen, urmata bineinteles de Opel si Ford, dar sa nu uitam ca Romanii au inmatriculat si masini destul de scumpe la mana a doua, printre ele putem enumara un Aston Martin, un Bentley, un Ferrari, un Hummer, 11 masini Jaguar, 19 Porsche si doua Rolls Royce, aceste statistici sunt pentru prima parte a anului 2013.

In concluzie daca doresti sa vinzi, sa cumperi sau doar sa vezi cum sunt preturile la masinile second hand nu uita sa intri pe anunturi auto gratuite, aici poti publica gratuit masina ta fara sa mai fii nevoit sa-ti faci cont, ba mai mult poti sa gasesti piese auto si diferite unelte pentru taxa de timbru si pentru achizitionarea autovehicolelor in rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image