Ai ceva de vanzare ? Vezi ce trebuie sa faci ca sa-l vinzi mai repede... - 24monden.ro

Ai ceva de vanzare ? Vezi ce trebuie sa faci ca sa-l vinzi mai repede…

Probabil v-ati intalnit mereu cu aceasta problema, nu stiti cum sa vindeti anumite obiecte, telefoane, calculatoare sau diverse accesorii. Asadar, noi va ajutam sa va vindeti produsele prin cativa pasi, insa nu trebuie sa uitati de pret ca trebuie sa fie mai mic decat al concurentei ca altfel o sa ramaneti cu produsul mult timp.

In primul rand cand vreti sa vindeti ceva nu trebuie sa uitati ca exista 3 variante mari si late in care va puteti promova produsele gratis.

Prima varianta este okazii.ro, site-ul in care se vand mii de produse in fiecare zi. Aici este bine sa aveti si un istoric bun, altfel utilizatorii nu vor avea incredere in produsele dumneavoastra.

Variantele 2 si 3 includ siteurile tocmai si mercador, aici puteti publica anuntul dumneavoastra in mod gratuit, fara sa va creati cont.

O alternativa mai sunt si forumurile, insa aici nu prea puteti pune anunturile decat daca aveti un istoric pe acel forum.

Inca odata va amintim de pret, daca tu il dai cu 100 de lei…si ceilalti il dau cu 95 de lei poti fi sigur ca nu o sa cumpere de la tine niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *