Dupa cum bine stiti, piata it este intr-o continua scadere si de aceea noi va propunem cele mai bune alternative pentru a cumpara cat mai ieftin si cat mai bun.

In general daca vrei sa-i cumperi un calculator second hand copilului te gandesti la o caruta de bani, te gandesti ca niciodata nu vei putea sa-i iei din salariul tau minim pe economie..si totusi sunt cateva variante simple pe care noi le punem la dispozitie tuturor Romanilor.

Daca mergem in marile magazine Altex, Domo etc pentru a cumpara un monitor sau un calculator trebuie sa scoatem cativa banuti din buzunare, asadar pentru un calculator nou fara 1000 RON nici nu avem ce sa discutam, iar pentru un monitor veti scoate din buzunar minim 350 RON, ei bine pana aici totul este ok.

Odata ce exista magazine online de calculatoare second hand nu avem de ce sa ne agitam, de acolo putem cumpara ieftin si bun, putem cumpara pachete dual core sau core 2 duo la preturi imbatabile, avem de asemenea monitoare de la 149 RON si 195 RON grad LUX, de asemenea putem gasi imprimante, laptopuri, servere, pos-uri si multe altele. Toate acestea sunt cu un pret chiar mai mic decat jumatate din unul nou.

Cand vrei sa cumperi un calculator sh te gandesti in primul rand la bani, dupa aceea nu trebuie sa uiti ca pentru toate sistemele, laptopurile etc primiti o garantie minima de 12 luni, atat ofera si companiile mari pentru laptopuri, bineinteles avnd posibilitatea de a extinde garantia (dupa parerea mea este o tampenie sa dai 400 ron pentru inca 2 ani de garantie).

Sa revenim la ale noastre, cum spuneam, avem de unde alege, marci precum Dell, IBM, NEC, Fujitsu Siemens si multe alte brand-uri care sunt doar pe partea de IT.

Pentru astazi va prezentam un pachet Dual Core la 399 RON, un pachet care isi merita toti banii, un calculator de birou si un monitor lcd de 17 inch, mai jos avem caracteristicile complete ale acestui pachet:

Model Procesor: Intel DUAL CORE E2160
Frecventa procesor: 1.8 GHz
Capacitate RAM (MB): 1024
HDD: 80 GB
PCI Express
DVD/LAN
+ Monitor LCD 17 inch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image