Lupta cu kilogramele chiar este o problema atat pentru barbati cat si pentru femei. Barbatii slabesc mult mai repede daca vor sa o faca, insa pentru femei treaba sta altfel.

In general femeile chiar sunt puturoase, nu vor sa faca sport si sa tina regim, incep sa bea diverse ceaiuri sau iau diverse pastile care fac rau organismului, solicita ficatul la maxim si la 40 de ani vor arata ca niste legume care sau stricat.

Ei bine, noi ne-am gandit sa le dam cateva sfaturi pentru a slabi usor si natural:

1. Pentru masa de dimineata va recomandam sa mancati cat puteti de bine, mancaruri usoare care se pot digera foarte repede. Practic masa de dimineata sa fie principala pentru ca pe parcursul zilei sa consumati toate energiile pe care le aveti.

2. La masa de pranz va recomandam sa mancati cat se poate de putin, doar sa va patoliti foamea, nu exagerati cu mancarea ca degaba tineti cura.

3. Seara trebuiesc mancate salatele, cateva legume amestecate si asta pana in ora 6.

4. Intre toate aceste mese puteti manca fructe. Interzis: dulciuri, cafea, prajituri, sucuri sau cine stie ce alte minunatii va mai trece prin cap. Fiecare masa trebuie sa fie insotita de o felie de paine, nu mai mult pentru ca deja exagerati.

5. Practic cu aceasta cura va mentineti greutatea, acum sa trecem la partea a 2-a si anume sportul.

Alergati cat se poate de mult, transpirati cat puteti si beti cat mai mula apa, cand alergati este bine sa puneti in jurul burtii o folie (sa nu fie de aluminiu ca faceti rani). Nu uitati, ca sa slabiti trebuie sa transpirati cat mai mult, este bine sa fiti imbracate pentru ca o sa transpirati mult mai mult.

Rezultatele se vor vedea in cateva zile, dar cum am spus trebuie sa existe putina ambitie.

P.S. Pentru hidratare folositi apa plata pentru ca se elimina mult mai usor din organism. Apa minerala se elimina mult mai greu, asa ca nu o recomandam.

2 thoughts on “Lupta cu kilogramele! Cum slabesc ?

  1. lupta cu kg chiar este o problema in randul tinerilor, usor poti sa iei proportii si greu poti sa slabesti. Tot ce iti trebuie este vointa ca altfel nu poti sa slabesti niciodata

  2. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image