Dupa cum stiti sunt un pasionat al filmelor 3D iar de aceasta data am vazut „Hansel and Gretel 3D: Vanatorii de vrajitoare”, un film cu un buget de 80 de milioane de dolari. Tot respectul pentru regizorul Tommy Wirkola si pentru actorul Jeremy Renner (il stiti din filmele: The Hurt Locker, Razbunatorii si Misiune Imposibila) si Gemma Arterton (care a jucat in filme precum: Clash of the Titans sau Prince of Persia: The Sands of Time ).
Am numai cuvinte de lauda pentru acest film, adica pentru un buget asa mic au facut ceva placut, arme sofisticate si poveste fascinanta. Nu va ganditi la cine stie ce efecte, sunt doar facute cu gust si in limita bunului simt. Avem si cateva momente funny, deci este un film care poat efi vazut si cu prietena.
(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

La 15 ani de la înfricoşătoarele evenimente din căsuţa de turtă dulce, Hansel şi Gretel sunt doi neîntrecuţi vânători de vrăjitoare. Chiar dacă se refac după chinul prin care au trecut, munca lor este relativ ușoară, pentru că blestemele și vrăjile nu se prind de ei.
Primarul din Ausburg îi angajează pentru a vâna o vrăjitoare malefică – Janssen – care plănuiește să sacrifice mulți copii la „Luna roșie” peste 2 zile. Pentru ca lucrurile să nu fie simple, cei doi trebuie să se ocupe de șeriful Berringer care a acaparat puterea în Ausburg și conduce de asemena o vânătoare de vrăjitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image