Fiecare dintre noi poate ramane intr-un moment de urgenta fara credit pe telefonul nostru mobil, si vrei sa scrii un mesaj la parinti ca ai ajuns acasa sau ca esti la camin, sa scrii un mesaj de dragoste iubitei, sau sa-ti anunti seful ca nu ai chef de munca azi. Ce iti ramane de facut?

Atunci intra pe site-ul de mesaje gratuite, intregistreaza-te si vei vedea ca ai cea mai buna oferta de a trimite in fiecare zi fara nici o problema mesaje catre cei dragi, fara a da un banut din buzunarul tau. Daca deja ai urmat toti acesti pasi mentionati mai sus, atunci deja beneficiezi de 15 SMS-uri Orange, 5 SMS-uri Vodafone, 5 SMS-uri Cosmote si 1 SMS de tip Alerta.

Foloseste link-ul tau de referer (link-ul il gasiti in cont dupa Autentificare) la sectiunea Referer, adu-ti prietenii pe AlertSMS.ro si noi te recompensam cu sms-uri gratuite. In plus poti beneficia de bonusurile pe care AlertSMS.ro isi rezerva dreptul de a le oferi periodic userilor inregistrati. Bonusurile constau in sms-uri Orange, Vodafone si Cosmote.

AlertSMS.ro iti mai ofera o gama larga de servicii create doar pentru care iti vor lasa o amprenta in sufletelul tau. Imaginatia ta pentru a- ti personaliza poate creste din ce in ce mai mult daca iti descarci cele mai tari wallpaper –uri pentru telefonul tau, o sa ai de unde alege imaginile pe care le doresti pe cele mai diverse teme. Daca mai esti pasionat si de muzica AlertSMS.ro iti pune la dispozitie melodiile din toate timpurile si toate hit-urile de top atat din Romania cat si din strainatate.

Vei fi placut impresionat sa afli ca daca detineti un website, AlertSMS.ro va ofera posibilitatea integrarii desolu tii SMS. Prin intermediul unui protocol foarte usor de implementat aveti posibilitatea initierii transmisiei SMS chiar de pe site-ul propriu.

Daca vrei sa fii intr-un pas cu moda, intra pe site-ul nostru si nu vei regreta, doar la noi poti fi cel mai cool dintre colegi. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecvenţa definesc AlertSMS.ro in tot ce face.

Cu AlertSMS.ro poti schimba tiparele si ne vom dezvolta in continuare impreuna cu tine pentru a-ti oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovatie si transparenta. Te invitam sa experimentezi cu noi si avem incredere ca impartasim aceeasi convingere: viitorul este intr-adevar senin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image