Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II [Un film de 2 lei]

0

In urma cu cateva zile am reusit sa vad partea a doua a filmului Saga Amurg, un film care l-am asteptat si credeam ca o sa fie mult mai bun ca primul.

Dar de unde…un film in care actiunea reala nu se produce, pur si simplu la sfarsitul filmului cand te astepti sa rupa tot, constati ca nu se intampla nimic. (Chiar daca in trailer sesizati actiune aceasta nu se petrece in realitatea, e doar o imaginatie)

Sa trecem peste asta, sa nu uitam ca este un film cu un buget total de 140 de milioane de doalri. Nu te poti astepta sa fie capodopera, e doar un film de 2 lei in care actiunea lipseste.

Ma asteptam sa vina cu ceva nou, cu efecte noi dar se vede ca a fost un film doar sa-si scoata banii.

  • Titlu: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
  • Producator: Lionsgate
  • Data lansare (SUA): 16 Noiembrie 2012
  • Data lansare (Romania): 16 Noiembrie 2012
  • Perioda filmare: 1 Noiembrie 2010 – 15 Martie 2011
  • Buget: 131,500,000 $
  • Incasari weekend: 141,067,634 $
  • (function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();Incasari totale: 227,366,118 $

Mult aşteptatul film care încheie seria Saga Amurg, regizată de Bill Condon şi câştigătoare a premiului Oscar, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 2 scoate la iveală secretele şi lămureşte misterele acestei epopei năucitoare, care a fascinat milioane de oameni din întreaga lume. În Saga Amurg: Zori de zi – Partea 2, mămica Bella (Kristen Stewart) se trezeşte transformată, în sfârşit, în vampir. În timp ce soţul ei, Edward (Robert Pattinson) este încântat de frumuseţea, rapiditatea şi de extraordinarul ei autocontrol, Bella însăşi se simte mai vie ca niciodată. Iar destinul prietenului său cel mai bun, Jacob Black (Taylor Lautner), pare să fie întrepătruns cu cel al excepţionalei sale fiice Renesmee (Mackenzie Foy). Apariţia sa va uni familia extinsă, însă va şi provoca forţe care ameninţă să îi distrugă pe toţi. Cu şi mai multă pasiune, mister, luptă şi acţiune decât filmele precedente, toate devenite blockbustere internaţionale, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 2 încheie celebra poveste despre dragoste, familie, curaj, putere şi destin. Inspirate de cărţile de mare succes scrise de Stephenie Meyer, filmele au creat un adevărat fenomen cultural, având milioane de fani. A doua parte a adaptării cinematografice a romanului Breaking Dawn, scris de Stephenie Meyer, este regizată de Bill Condon, după un scenariu semnat de Melissa Rosenberg. În rolurile principale, Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner. (descriere cinemagia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image