Mi-am facut cont de curiozitate, am intrat si tot intrat si nu mai stiam unde sunt. Era totul asa de mare incat mi-am dat seama ca m-am ratacit. Se mai intampla, adesea, pe Facebook atunci cand mi-am facut cont pentru prima data. Totul mi se parea vast, in fiecare zi descopeream lucruri noi.

Ei bine, faptul ca pe un website romanesc sa gasesc atat de multe lucruri, bine organizate mi s-a parut ceva interesant.

Aici mi-am inscris site-ul in directorul web pentru a-l ajuta sa urce in pozitii pe Google si pentru a-i creste traficul, tot aici am inscris restaurantul din apropiere unde merg de obicei pentru ca sunt un client multumit, tot aici mi-am facut un mic blog in care scriu despre treburile mele pe care vreau sa le promovez, tot aici am inscris site-ul meu in rss pentru a-mi fi preluate articolele si indexate, tot aici am gasit un forum dragut unde sa discut cu ceilalti membrii, tot aici am gasit niste articole profesioniste despre ceea ce eu cautam de ceva timp, tot aici am pus si cateva anunturi pentru ca aveam de vanzare niste obiecte de care nu mai aveam nevoie. Nu voi mai continua pentru ca vreau descoperiti voi, restul!

Am gasit o gramada de lucruri interesante dar pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si cred ca multe dintre voi, gospodinelor, cautati retete pentru a face cele mai delicioase prajituri, va atrag atentia asupra retetelor culinare gasite pe acest site intr-un numar destul de mare.

Ce mi-a mai sarit in ochi a fost un concurs ce are la baza un super sistem de punctaj. Adica eu imi fac de cap pe acest site pe care pot sa il numesc si retea de socializare si pentru asta primesc puncte. Cu aceste puncte pot cumpara mai apoi diverse produse sau cupoane de reducere.

Va recomand sa va inregistrati si sa sustineti priectul pentru ca este unul romanesc si merita: loka.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image