A venit Decembrie, se apropie Craciunul si cum postul Craciunului are dezlegare la peste o sa vorbim despre beneficiile pe care acesta il aduce organismului nostru, carnea de peste este o sursa naturala de proteine foarte bogata in acizi grasi Omega 3 despre care se spune ca aduc beneficii inimi noastre dar in afara de asta carnea de peste mai contine fosfor, iod si fluor , componente necesare organismului nostru si contine foarte putine calorii de aceea specialistii ( printre care si nutritionistii nostrii de la Catering Bucuresti ) recomanda sa consumam peste gras precum hering, somon, macrou, pastrav, sardine sau ton de 2-3 ori pe saptamana si sa alegem prepararea acestui aliment la cuptor in loc sa il prajim.

Printre cele mai mari beneficii pe care il poate aduce pestele se numara: Previne bolile de inima, scade tensiunea arteriala, ajuta la prevenirea aritmiei, stimuleaza functiile cerebrale precum memoria si previne artrita.

Asa ca fie sau nu post, fie ca tineti postul pe considerente religioase sau dietetice trebuie sa mancam regulat peste , nu este de ajuns o bucatica la 3 saptamani si ma bucur sa constat ca in Romania oamenii sunt obisnuiti cu acest aliment si ca nu mananca peste doar pe considerente religioase ci se gandesc si la aspectul esential al acestuia, la beneficiile pentru sanatatepe care ni le aduce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image