Monitoarele second hand, de trei ori mai ieftine decât cele noi - 24monden.ro

Monitoarele second hand, de trei ori mai ieftine decât cele noi

Monitoarele pot fi o adevărată problemă. Cele noi costă o grămadă de bani şi sunt de o calitate cel puţin îndoielnică. Plus că, de-a lungul timpului, această piaţă a fost invadată de tot soiul de firme dubioase şi astfel, în schimbul unei sume considerabile de bani, aveţi şansa să vă alegeţi cu un monitor foarte slab ce se poate strica oricând.

În acest context aveţi la dispoziţie o alternativă ce se va dovedi foarte avantajoasă pentru buzunarul dumneavoastră. Este vorba despre varianta achiziţionării unui monitor second hand. În cazul în care nu aveţi suficienţi bani pentru achiziţionarea unui monitor nou, cel second hand nu doar că va fi mult mai ieftin dar vă va uimi şi graţie calităţii sale. Şi asta pentru că, deşi second hand, aceste monitoare sunt atent verificate de specialişti pentru a garanta astfel o durată de viaţă cât mai mare. De asemenea, monitoarele second hand vin în general cu o garanţie de 12 luni, cam tot aceeaşi garanţie de care dispun şi cele noi. Însă preţul poate fi de până la trei ori mai mic! Aşa că atunci când va trebui să vă cumpăraţi un monitor, nu uitaţi să analizaţi şi să puneţi în balanţă toate posibilităţile. Nu de alta, dar ar fi păcat să aruncaţi banii pe fereastră în condiţiile în care puteţi achiziţiona acelaşi produs la un preţ incredibil de mic.

În cazul în care nu ştiţi de unde să cumpăraţi aceste produse, vă putem recomanda să vă încercaţi norocul pe PretulOK, deoarece aici găsiţi cu siguranţă cele mai bune oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *