Black Friday la calculatoare second hand, monitoare second hand si laptopuri!

2

Pe unde am mers astazi s-a vorbit despre Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, ziua in care se vand cele mai multe produse it si ziua in care site-urile merg foarte greu.

Pe data de 23 noiembrie 2012 avem de unde alege pentru ca avem reduceri de 15% la calculatoare, monitoare, imprimante, si pachete second hand. Nu crezi ?

Intra pe site-ul calculatoare second hand si convinge-te, absolut toate produsele de pe site beneficieaza de un discount de 15%, cea mai tare zi este acum si in lumea produselor second hand.

Deci, sa recapitulam! tic-tac tic-tac, maine este ziua cea mare in care majoritatea site-urilor ofera o reducere substantiala la produse de pe site, asadar si site-ul calculatoareok o sa intre in categoria celor care discount-ul se va extinde pana la 15%.

Sa nu uitam ca aceste reduceri nu sunt in fiecare zi si efortul firmelor pentru a face aceste reduceri sunt imense, putem spune ca profitul este zero insa dorim sa demonstram clientilor ca ii respectam si le oferim aceste discount-uri substantiale.

Nu va mai batem la cap cu alte detalii pentru ca deja stiti ce se intampla de black friday, reduceri, reduceri si iar reduceri. Cred ca toate magazinele online care se respecta vor participa asa ca nu ezitati sa comandati produse sh la cele mai mici preturi.

Garantia produselor second hand este de minim 12 luni asa ca nu trebuie sa va temeti in privinta functionarii.

2 thoughts on “Black Friday la calculatoare second hand, monitoare second hand si laptopuri!

  1. BLACK VRIDAY este un fel de halowen al illuminatilor din SUA mai clar un joc de a stoarce omul de rand de bani cu asa zis reduceri.Ce reduceri cand preturile sunt mai scumpe decat in afara cu toate reducerile lor in plus sunt bagate produse care sa nu ajunga la gunoi ajung in case romanilor findca avem reduceri,nu?Nu mai va lasati pacaliti de aceste reduceri acceptand sa le umpleti conturile grase illuminatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image