Dan Balan isi lanseaza noul album! - 24monden.ro

Dan Balan isi lanseaza noul album!

Dupa ce si-a lansat o serie de melodii si videoclipuri noi, a luat titlul de cel mai sexy artist, cel mai stilat si cel mai bun artist din Rusia, Dan Balan revine cu o nouatate pentru fanii sai.

Interpretul a decis sa le ofere fanilor nu un singur material discografic, ci doua, prima parte a acestuia urmand sa apara in lunile noiembrie – decembrie. Si daca artistul nu a divulgat initial care va fi numele compilatiei, acum acesta a anuntat pe site-ul sau oficial ca aceasta se va numi “Freedom. Part1”. Astfel, este lesne de inteles ca ce-l de-al doilea volum, care va fi lansat in primavara, se va numi “Freedom. Part 2”. Volumele vor contine cele mai recente melodii semnate Dan Balan, cantate atat in limba engleza, cat si in rusa.

Intre timp, Dan Balan, care s-a aflat recent pentru doua zile la Chisinau, dar a refuzat sa vorbeasca cu presa, se pregateste de un grandios concert solo la Moscova. Pe langa concertul din 29 noiembrie, cand isi va lansa probabil noul material discografic, interpretul pregateste o surpriza si pentru fanii din Moldova detaliile careia insa nu le divulga inca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *