Presedintele Traian Basescu are FACEBOOK! Adreseaza-i o intrebare

19
De astazi, Traian Basescu are pagina de facebook, bineintele pagina este 100% a lui pentru ca raspunde cetatenilor la toate intrebarile adresate. Mai exact,  daca vrei sa-i adresezi o intrebare o poti face direct din link-ul de mai jos si Traian Basescu va raspunde printr-un mesaj video (deci dupa cum am zis pagina nu este un fake).
Sub sloganul „Ești supărat pe Băsescu! Mulți sunt. Sigur ai un motiv. Spune de ce și Traian Băsescu îți va răspunde. Video, ca să fii sigur că e chiar el.”

Cum funcționează: trimite-ne un mesaj cu ce ai să reproșezi lui Traian Băsescu. (Folosește butonul din dreapta sus, de sub fotografia microfonului – pe facebook) Mesajele iraționale sau vulgare nu se iau în seamă iar utilizatorii respectivi sunt banați. De asemenea, nu vom lua în considerare mesajele pro-Băsescu. Acest site e dedicat celor care sunt supărați pe el, nu celor care vor să-l încurajeze. Toate mesajele ajung la Traian Băsescu care răspunde în maximum 24 de ore. În fiecare zi alege un număr de 2-3 postari pentru a le răspunde video. Răspunsul video e publicat aici in fiecare zi la 18.30.

19 thoughts on “Presedintele Traian Basescu are FACEBOOK! Adreseaza-i o intrebare

  1. Domnule președinte Traian Băsescu ,

    În aceste momente grele pentru țară vă susțin și îmi pare sincer rău pentru faptul că s-a ajuns la acest moment în care , dacă spuneți adevărul, citiți și răspundeți personal la mesaje.
    Nu înseamnă că în acești ultimi 2 ani nu am fost supărată pe Domnia Dumneavoastră.
    Am avut senzația că miniștrii din cabinetul Boc nu au făcut nicio restructurare în aparatele ministeriale și că greutatea costurilor recesiunii economice am plătit-o doar noi talpa țării, cum îmi place să spun sugestiv.
    De asemenea, am simțit în propriile procese cum justiția este discreționară.
    Nu este normal ca într-un stat de drept un prim procuror să săvârșească un fals intelectual și cu toate că am sesizat unitatea de parchet superioară să nu pățească nimic.
    Când m-am plâns la fostul prefect PDL-ist , domnul Adrian Dobre, în mod cinic acesta m-a trimis să-mi găsesc dreptatea la CEDO.

    Pentru că am primit confirmarea primirii unei scrisori, pe care v-am trimis-o la Palatul Cotroceni, abia după suspendarea Domniei Dvs. v-o trimit din nou :

    Domnule Președinte Traian Băsescu,
    Cu deosebit respect, mă adresez domniei dumneavoastră pentru a vă aduce la cunoștință faptul că astăzi la ora 11:48 AM am trimis , on-line la adresa sesizare@mpublic.ro , parchetului o plângere penală al cărui conținut îl atașez acestei scrisori .
    Mai mulți bloggeri români ne-am simțit datori să luăm o atitudine critică și fățișă împotriva încălcărilor flagrante ale Constituției României și a celorlalte legi ale țării noastre.
    Vă aduc la cunoștință demersul meu pentru că este bine să știți că în România mai sunt oameni care își doresc să trăiască într-un stat de drept și că nu suntem cu toții doar robii pâinii noastre cea de toate zilele.
    Am să fiu cinstită în continuare și am să vă recunosc , încă de la început , faptul că eu consider acest demers al nostru doar ca fiind unul strict de imagine.
    Parchetul General este același care, în opinia mea, le–a acoperit, în toți acești ani și chiar aceia în care dvs. ați fost președintele ales al acestei țări, politicienilor încălcările legilor în vigoare .
    M-am mai adresat și în trecut instituției prezidențiale și singurul rezultat a fost faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte , speriată de demersul meu, a înregistrat una dintre plângerile mele pe care o ținuse timp de două luni într-un sertar.
    N-am să înțeleg niciodată de ce într-o țară de drept un prim – procuror înfăptuiește un fals intelectual pentru a salva niște politicieni, în cazul meu liberali, n-am să înțeleg niciodată de ce niște judecători își permit să amendeze un justițiabil doar pentru că îndrăznește să recuze în scris și cu deferență un complet de judecată, n-am să înțeleg de ce astăzi asistăm la o „ lovitură de palat ” dată de chiar prim ministrul pe care l-ați desemnat dar știu că și dumneavoastră aveți o vină, vă rog să mă scuzați că îndrăznesc să afirm , când ați numit Procurorul General al României.
    În acest moment, ca simplu cetățean, nu pot să rămân pasivă în fața infracțiunilor ce se săvârșesc în văzul lumii întregi spre rușinea noastră.
    Cu același respect ca de fiecare dată,
    Carmen Amza 29.06.2012

    Domnului Președinte al României, domnul Traian Băsescu

  2. Daca reusiti sa i opriti pe medicii din toate sectoarele de sanatate sa i bage in seama pe cei bolnavi, fara sa ceara bani ,sunt de acord sa mi diminuati pensia din nou pe, un an .AVETI IDEE CATI OAMENI SUNT BOLNAVI SI NU SE DUC LA MEDIC PENTRU CA NU AU BANI DE SPAGA.

  3. AM GREUTATI FOARTE MARI.PENSIA MEA ESTE DE 9480000 LEI .DACA IMI CALCULEZ BINE TOATE NECESITATILE NU RAMAN NICIODATA FARA BANI.NU MA LAFAI IN DE TOATE DAR NICI NU ZIC VREO DATA CA O DUC RAU.NU DAU VINA PE NIMENI PENTRU NEIMPLINIRILE MELE.VA ADMIR PENTRU REZISTENTA LA TOATE IDIOTENIILE CARE VI SE ADRESEAZA.N AM SA VOTEZ NICIODATA CADEREA DUMNEAVOASTRA.

  4. suntem un grup de prieteni din italia care la declarati care ati facuto pentru boicotarea acestui referendum suntem cu totii de acord. romini nu mergeti la vot.pe 29 iulie unitiva mrgeti la un gratar beti un pahar cu bere si respctativa preseditele asa cum isi respecta presedintele tote tarile din lume cu bune si cu rele ca noi la-m votat. la muti ani domule presedinte

  5. AS AVEA SI EU O INTREBARE PENTRU DUMNEAVOASTRA DE CE NU FACETI NIMIC PENTRU ROMANIA NU VEDETI CA DIN CE IN CE TARA SE DUCE LA RAPA CATA LUME A RAMAS PE DRUMURI CATA LUME NU ARE CE SA MANANCE SI DUPA ACEEA PUNETI INTREBAREA DE CE FURA LUMEA ? CUM VRETI SA OFERITI TOT PT COPIII DUMNEAVOASTRA ASA VOR SI CEILALTI NU VA CER IMPOSIBILU INTINDETI O MANA DE AJUTOR . VA MULTUMESC

  6. DOMNULE PRESEDINTE VA SCRIU IN NUMELE FOSTILOR DETINUTI POLITICI CARE ASTEAPTA SI ACUM SA LI SE FACA O CIT DE MICA REPARATIE MATERIALA.DE CE LEGEA 221/2009 A FOST PRACTIC ANULATA PRINTR-O ORDONANTA.ACUM PLX 244/2011 STA DE APROAPE 2 ANI LA CAMERA DEPUTATILOR.DE ACEEA SINTEM SUPARATI CA NE- ATI FI PUTUT AJUTA SI NU ATI FACUT NIMIC IN ACEST SENS.

  7. Domnule Presedinte,ma apropii de pensie si am ramas perplex cand am vazut ca ,dupa 44 de ani de cotizare (cu sume frumusele),voi lua aprox.1300 lei(impozabili)!Am un fost coleg care pana in '90 a lucrat la IMGB ,apoi in Italia si ia pensie si de acolo(800 euro) si din Romania(1700 lei)! Iar eu ,care am contribuit cu virf si indesat la toate fondurile statului…Ar trebui gasita o forma legala de stimulare a celor ce contribuie"sanatos" ,fata de cei care se multumesc cu stadiul minim de cotizare,apoi lucreaza "la negru"pe sume mult mai mari…

  8. CE SE INTAMPLA ACUM IN BUCURESTI SI NU NUMAI ,ESTE REZULTATUL MEDALIEI DATA LUI TOCKES SI PRIETENIA TA CU ORBAN.TI-AI CUMPARAT VOTURI SI PE MINE M-AI FACUT ASISTATA CARE AM MUNCIT 46 ANI.BLESTEMAT SA FI,

  9. Sa va fie rusine domnule Basescu ca ati votat aceasta lege si ca nu faceti nimic pentru bietele animale.nu sunteti crestin invatati oameni sa iubeasca animalele nu sa le ucida faceti legi pentru cei ce le maltrateaza si abandoneaza.

  10. Psd'are alt stil de a-si apropia oamenii'ai ajuta'le da functii 'servicii si celor ce lipesc afise'pdl nu a tinut cont si la restructurari si-a dat votantii afar' eu deocamdata am scapat'dar ptr ca nu-mi tin gura am numai probleme!

  11. da ce te.ai operat in Austria si Becali nu are voie tare as vrea sa stiu .nu.ti doresc sa ajungi in locul lui .DAR DACA AJUNGI? poate ai sa iesi la televiziunea ta preferata si ne vei da un raspuns

  12. daca presedintele BASESCU ar implini dorinte,am si eu una :)) imi doresc ca BASESCU sa ramana singurul hot din Romania.

  13. D-le,Presedinte ,care este pozitia d-voastra fata de corpul ofiterilor (indiferent de arma si promotie);
    -cu efectivele actuale,gradul de instruire ,la nevoie ati sta linistit in cazul unui conflict armat intern sau in apropierea frontierelor de stat ale Romaniei;

  14. Buna seara! Nu pot sa cred ca sunt oameni atat de rai ,nu pot crede ca unii au curajul si nesimtirea sa badjocoreasca un presedinte si sa scrie cuvinte asa urate unui om care totus a fost si este iubit de multa lume .Nu am nici o functie ,nu am beneficiat de nimic din pd-l ,dar iubesc foarte mult fam. Basescu si nu cred nimic din ce spun unii la colt de strada . Cred ca ar trebuii sa fim oameni ,a fost presedintele nostru si nu merita sa fie badjocorit de oricine ,iar daca ar mai candida l-as vota din nou !!! Felicitari D-le Presedinte !!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image