Telefoanele au virusi care iti pot incarca factura! Se apeleaza singur un numar de telefon.

1

Cum e posibil ? – Foarte simplu, cu un singur virus poti avea o factura de 1000 de euro, asta pentru ca acel virus apeleaza un numar de telefon din strainatate.

Probabil sunt foarte multi care au patit acest lucru si pe aceasta cale ii anunt sa-si arunce telefonul si sa-si cumpere altul. De ce spun asa…

Cel mai mare risc pentru virusare sunt telefoanele care au sistemul de operare symbian, un sisitem de operare foarte prost din punct de vedere al sigurantei. Sa nu mai zicem de telefoanele vechi gen Nokia N70 sau 6230i care au acest sistem inca de cand s-a lansat si de aceea putem spune ca sunt cele mai periculoase telefoane mai ales pentru abonamente.

Ce face acest virus?
– Practic apeleaza automat un numar de telefon gen +43820911944 sau +4382098806171, deci daca ai abonament este posibil sa-ti vina o factura uriasa, iar daca ai cartela se vorbeste dupa ea pana se termina creditul.

P.S. Nu tin partea retelelor de telefonie mobila insa pentru aceste fapte nu au nici o vina. Bine, ca putea face un sistem in care sa combata aceste numere hack, dar este normal sa nu-i intereseaze pentru ca le aduce foarte mult profit.

1 thought on “Telefoanele au virusi care iti pot incarca factura! Se apeleaza singur un numar de telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image