Samsung Galaxy S3 !!! Caracteristici, pret, detalii si pareri!

23

Este oficial, Samsung confirma lansarea celui mai asteptat telefon al anului „Samsung Galaxy S III”. Evenimentul  va avea loc in Marea Britanie la Londra, sub motto-ul „Come and meet The Next Galaxy”, iar lansarea telefonului va avea loc pe data 3 mai 2012, orele 19:00 (GMT) in cadrul complexului „Earts Court Exhibition Centre”.

Pretul telefonului este de 2699 RON, asadar pentru pasionatii de Samsung Galaxy S trebuie sa scoata ceva banuti din buzunare pentru al achizitiona.

Caracteristicile oficiale:

  • General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 850/900/1900/2100 MHz, HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps; 4G (regional))
  • Form factor: Touchscreen bar phone
  • Dimensions: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133 g
  • Display: 4.8″ 16M-color HD (720 x 1280 pixels) Super AMOLED capacitive touchscreen, Gorilla Glass
  • CPU: Quad-core 32nm ARM Cortex A9 1.4 GHz processor, Exynos 4212 Quad chipset
  • GPU: Mali-400MP
  • RAM: 1GB
  • OS: Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
  • Memory: 16/32/64GB storage, microSD card slot
  • Camera: 8 megapixel auto-focus camera with face detection, touch focus and imagestabilization; Full HD (1080p) video recording at 30fps, LED flash, 1.9MP front facing camera, video-calls
  • Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0+HS, standard microUSB port,GLONASS/GPS SatNav receiver, 3.5mm audio jack, FM radio, TV-out, USB-on-the-go, NFC
  • Battery: 2100 mAh
  • Misc: TouchWiz 4.0 UI, DivX/XviD codec support, built-in accelerometer, multi-touch input, proximity sensor, gyroscope sensor, barometer, Swype text input, RGB light sensor
    Smart Stay: Samsung Galaxy S III va „privi” în ochii utilizatorilor şi se va activa sau dezactiva în funcţie de privirea acestora. Când îţi iei ochii de la el, intră în modul „sleep”.
    Direct CallDacă duci la ureche telefonul în timp ce scrii un SMS, Samsung Galaxy S III îl apelează automat pe destinatarul mesajului. 
    Smart Alert: Dacă puneţi mâna pe telefon şi aveţi apeluri pierdute, telefonul va vibra sau vă va atrage atenţia cu ajutorul luminilor LED. 
    S VOICE: Este vorba de o funcţie asemănătoare secretarei virtuale Siri de la Apple, cu ajutorul căreia utilizatorii le pot da telefoanelor comenzi vocale. 
    Social Tag: Conectează în mod automat fotografiile prietenilor realizate cu camera cu conturile lor de Facebook şi Google+, cu ajutorul tehnologiei de recunoaştere facială. 
    S Beam: Două telefoane Galaxy S3 pot fi conectate printr-o singură atingere, cu ajutorul tehnologiei NFC (Near Field Communication). Utilizatorii pot transfera în felul acesta de pe un telefon pe altul fotografii, filme, muzică, etc. Tehnologia NFC permite folosirea S3-ului ca portofel virtual. Sistemul va fi prezentat pe larg la Jocurile Olimpice 2012, eveniment la care Samsung este partener. 
    AllShare Cast: Samsung Galaxy S3 se conectează prin Wi-Fi la televizoare, laptopuri sau tablete. Ecranele acestora copiază în mod fidel afişajul de pe telefon. De asemenea, S3-ul poate fi folosit ca controller pentru diverse jocuri. 
    PopUp Play: Filmele pot fi micşorate după bunul plac al utilizatorilor şi pot fi urmărite în timp ce sunt efectuate alte activităţi, cum ar fi navigatul pe internet. 
    Funcţionalităţi camera foto
    Burst Shot / Best Photo: S3-ul poate realiza până la 20 de poze în rafală (şase pe secundă) şi le poate recomanda utilizatorilor cea mai bună dintre ele (pe baza unor algoritmi care ţin cont de luminozitate, pozele în care persoanele au ochii închişi, etc.)
    Face Zoom: Sistem de recunoaştere facială. Printr-o dublă atingere se poate face zoom automat pe feţele oamenilor din cadru. 
    Fotografii în timpul filmărilor: S3-ul le permite utilizatorilor să realizeze poze în timp ce filmează. 
    Samsung Galaxy S III recunoaşte feţele persoanelor dintr-o fotografie şi le poate trimite tuturor respectiva poză în mod automat.
    Samsung Galaxy S III va avea integrată o tehnologie de încărcare wireless cu energie a telefonului. Va putea fi aşezat pe un suprafaţă specială şi se va încărca în mod automat. 

    OFERTA: Telefon mobil Samsung I9300 GALAXY S3, 16GB, Blue – VEZI UNDE ESTE CEL MAI MIC PRET – CLICK AICI !!!

    23 thoughts on “Samsung Galaxy S3 !!! Caracteristici, pret, detalii si pareri!

    1. dar caracteristicile nu sunt corecte toate.. in primu rand are 8 mpx camera.. si are 133grame nu 125,ecranu e de 4.8 iar procesoru quad-core 1.4 nu cum ati spus voi 1.5

    2. mda,o alta caramida scumpa lansata de dragul marketingului si sa mai creasca un pic profitul.da-ti buzna sa il cumparati.samsung va va multumi din inima.

    3. apple tot apple ….dorianlakatos…:)) app mai verifica preturile, as vrea sa te vad cu el in buzunar la camasa sau in pantaloni 😉 si mai vb :))

    4. mare cacat incercati sa jucati cacatul de jetpak joyride si nu o sa puteti deoarece nu exista pe sistemul ui de operare! numai pe apple! apple este adevarata companie producatoare de minuni!

    5. Apple? O companie producatoare de minui? Ca iti merge si tie un joc? Ce comic esti! Ce minuni produce Apple? Ca lanseaza acelasi cacat in fiecare an ceva mai diferit. Woaau Ce minune.

    6. mie imi vine telul asta din anglia gratis ca mama lucreaza la samsung anglia si a primit ca, cadou 3 asemenea exemplare si acum am si eu si ea si tata. tare nuu? sa moara toti astia cu iphone de ciuda:P

    7. Cik ~o alta caramida~ :o. Bai frate…u nu vezi ce smart e telu` ala??? Krd k e mai destept k noi toti la un loc….frate voi nu stiti sa apreciati lucrurile care merita sa fie apreciate…….mda

    8. apple… face acelasi rahat de la iphone 3 incoace … doar ca a inceput si cu tabletele.. si cu ipodurile.. si toata lumea vede doar maru lui AdamApple
      am avut iphone 4 dar mi-am luat samsung s3 si credeti-ma .. nu regret ca l-am schimbat..
      acuma fiecare cu parerea lui .. fiecare cu gustul lui..
      stii cum e … Gusturile nu se discuta
      Multa sanatate

    9. Pe breee??? K fata zik k e misto nu "o caramida" cum spun altii …. Yo am dat iphone 5 pe Samsung galaxy S3 sh credeti.ma k am facut bine….

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    CAPTCHA ImageChange Image