Am vazut Battleship la cinematograf! Pareri despre filmul care a costat 200 milioane de dolari

2

Aseara am reusit sa vad filmul Battleship, un film care l-am asteptat si care am crezut ca o sa fie unul 3D. Filmul a avut un buget de 200 de milioane de dolari insa nu-l putem compara cu Transformers 3D sau alte filme din acelasi segment.

Liam Neeson si Rihanna sunt in acest film doar pentru imagine, adica apar doar in cateva sescente. Rolul principal este Stone Hopper (Alexander Skarsgård) care zic ca face diferenta in acest film iar povestea este SF, adica vin extraterestrii si se lupta cu oamenii este exact cum un pestisor (adica oamenii) se lupta cu un elefant (extreaterestrii), bineinteles ca la sfarsit castiga pestisorul.

Ii dau nota 7/10. Am scazut un punct pentru ca nu a fost 3D si  doua puncte pentru film. Pare plictisitor la inceput insa pe parcurs devine interesant.


(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

2 thoughts on “Am vazut Battleship la cinematograf! Pareri despre filmul care a costat 200 milioane de dolari

  1. Interesant comentariu! Filmul, pare lictisitor la inceput dar pe parcurs, …o ia cu adevarat razna. Un scenariu scris dupa sau chiar in timpul betiei far cap si fara coada. O invalmaseala de actiuni, imagini sunet actori, armament , fara logica si ratiune folosite la intimplare.
    la un moment dat filmul pare a se transforma in Thriler ( captura de specimen extraterestru ostil) iar apoi o da in comedie – unui extraterestru ii sar dintii din gura cind ia un pumn de la un negru fara picioare.
    In rest , daca iesi din sala in minutul 3 sau 30 nu ai ratat nimic. Afara poate de momente vesele scoase din mineca magicianului ( scenaristului) cind eroii principali re- pornesc un crucisator – muzeu – si cu el inving alienii.
    Super film cu liam neeson. Imi pare rau pt actor , altfel apreciat. Despre jocul Rihanei, intr-adevar, bine ca e cintareata.

  2. Intr-adevar,scenariul,povestea si jocul actorilor a fost total de cacat.Povestea a fost prea copilareasca,adica, frate,extraterestri au invadat pamantu si au vrut sa-l cucereasca,dar oamenii au fost "curajosi" si i-au invins :))!!!Pai da sunt o tona de filme cu aceeasi tema.Se vede ca n-au pus prea mult suflet la partea de poveste si asta am observat cand m-am uitat la making of…Da totusi recunosc efectele au fost chiar reusite si grafica la fel.Inainte sa-l iau am citit review-ul si nu mi-a placut cum suna,dar l-am descarcat din cauza ca mi-a placut actiunea si recunosc ca mi-o prins bine cand m-am uitat.De Rhiana mi-o venit sa rad de rolul ei si de felul cum a jucat din cauza ca doar aparea pe acolo si executa ordine :)) Ea care este o cantareata faimoasa o primit un rol doar asa de frecat puntea :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image