Stau aproximativ 12 ore pe zi la calculator insa nu stiam ca rovinieta sa poate cumpara si online. In fiecare zi, mediul online se dezvolta cum nici nu-ti imaginezi si de acum inainte orice se poate cumpara doar prin cateva click-uri.

Fara prea multe batai de cap nu trebuie sa mai stai la peco ca sa-ti emita o rovignieta, plus de asta preturile sunt la fel, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Preturile pentru autoturisme sunt dupa cum urmeaza:

  • 7 zile = 3 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
  • 30 zile = 7 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
  • 90 zile = 13 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
  • 12 luni = 28 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
De asemenea pe site-ul de unde se pot cumpara roviniete se mai pot cumpara si RCA-uri, se poate verifica cand expira rovinieta sau poti cumpara o rovinieta pentru Ungaria. Simplifica-ti drumul si nu ezita sa-ti faci RCA-ul si vinieta online de pe www.roviniete.ro
Ca sa va dau si un pont pentru incheiere: Iti faci un cont gratuit si nu mai trebuie sa te gandesti ca o sa-ti expire vreodata pentru ca ei te vor anunta din timp. 

1 thought on “Rovinietele se pot cumpara si online!

  1. da on-line am observat ca se pot cumpara de la asigurari rca , casco , rovieniete , credit pt telefon , pizza , etc etc , cred ca o sa se cumpere si alte produse si servicii , viitorul este internetul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image