Rovinietele se pot cumpara si online! - 24monden.ro

Rovinietele se pot cumpara si online!

Stau aproximativ 12 ore pe zi la calculator insa nu stiam ca rovinieta sa poate cumpara si online. In fiecare zi, mediul online se dezvolta cum nici nu-ti imaginezi si de acum inainte orice se poate cumpara doar prin cateva click-uri.

Fara prea multe batai de cap nu trebuie sa mai stai la peco ca sa-ti emita o rovignieta, plus de asta preturile sunt la fel, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Preturile pentru autoturisme sunt dupa cum urmeaza:

  • 7 zile = 3 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
  • 30 zile = 7 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
  • 90 zile = 13 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
  • 12 luni = 28 euro (echivalentul in lei din ziua curenta)
De asemenea pe site-ul de unde se pot cumpara roviniete se mai pot cumpara si RCA-uri, se poate verifica cand expira rovinieta sau poti cumpara o rovinieta pentru Ungaria. Simplifica-ti drumul si nu ezita sa-ti faci RCA-ul si vinieta online de pe www.roviniete.ro
Ca sa va dau si un pont pentru incheiere: Iti faci un cont gratuit si nu mai trebuie sa te gandesti ca o sa-ti expire vreodata pentru ca ei te vor anunta din timp. 

1 thought on “Rovinietele se pot cumpara si online!

  1. da on-line am observat ca se pot cumpara de la asigurari rca , casco , rovieniete , credit pt telefon , pizza , etc etc , cred ca o sa se cumpere si alte produse si servicii , viitorul este internetul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *