Huliganismul din Bucuresti trebuie tratat ca atare! Vezi filmari... - 24monden.ro

Huliganismul din Bucuresti trebuie tratat ca atare! Vezi filmari…

Astia care sparg, distrug, arunca cu pietre etc. trebuiesc bagati la puscarie 100 de ani. Nici nu se concepe ca intr-un stat civilizat sa se intample asa ceva, adica in loc sa evoluam noi mai mult involuam.

Dupa ce ca Romania are o imagine de tot rahatul mai vin si acesti indivizi cu 10 clase sa faca ei pe smecherii in centru capitalei, plus de asta incep sa fure din magazine si sa distruga tot ce prind in cale. Le putem spune adio investitorilor straini care vroiau sa faca afaceri in Romania, sigur se razgandesc si de duc la Bulgari.

Mai ii vad pe la TV ca se vaita cand primesc cate un baston peste ochii, sa stea naiba acasa si sa nu se mai dea atat de importanti. Civilizatia si cei 7 ani de acasa din pacate lipsesc, nu am cum sa tin cu ei atat timp cat nu fac un miting organizat din toate punctele de vedere.

Oricine o sa vina la putere nu o sa faca nimic. Eu nu am sa mai ma duc la vot niciodata pentru ca votul meu chiar nu conteaza in aceasta tara. Asa o sa fim pana ne ducem la 2 m in pamant. Priviti aceste filmari…de tot rasul, sau mai bine zis plansul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *