Cum ajung pe prima pagina in motorul de cautare google!

0

Aproximativ toate magazinele online vor sa fie pe prima pagina in motorul de cautare google insa nu este atat de usor precum pare. In general prima pagina din google este oferita celor care ofera un buget de marketing consistent pentru a face publicitate online. 


In aproximativ 2 luni poti ajunge pe prima pagina in google cu maxim 2 cuvinte cheie, de exemplu site-ul 24monden apare pe prima pagina in google la cuvantul „mondenitati” tinaind cont ca pe aceasta nisa exista si presa online gen „libertatea, cancan etc.”. La o cautare precum „stiri mondene” vedem ca sunt pe pagina 2, mai exact pe locul 15 in google, adica inainte multor site-uri mari din aceasta tara.

24monden fara absolut nici un buget de marketing a reusit sa ajunga atat de sus datorita experientei noastre (echipa) in partea de SEO si online marketing. Oferim backlink-uri de calitate iar odata ce ati cumparat un pachet de la noi se vor vedea primele rezultate in maxim 2 saptamani.

Cei care sunt interesati sa ajunga pe prima pagina in google pot alege unul din aceste pachete si noi va vom ajuta sa ajungeti chiar pe primul in google la un cuvant cheie ales de dumneavoastra.

Noi ne vom acupa de tot ce tine de partea SEO, promovare online, trafic, google webmaster, pagini facebook, google + si va vom da sfaturi pentru a imbunatati viteza de incarcare a site-ului.

Nu ezitati sa ne contactati iar la urmatorul update de PR il vom urca la minim 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image