Steaua – Twente ! Adversara stelei din 2012 in Europa League este Twente…

18

In urma cu cateva minute Steaua si-a aflat adversara din 16-imile Europa League. Adversara Stelei este Twente, o echipa accesibila in comparatie cu celelalte.

Turul este programat  pe data de 16 februarie 2012 si o sa fie transmis in direct pe PRO TV iar returul se va disputa pe data de 23 februarie 2012.

Steaua mai putea sa pice cu PAOK, Standard Liege, PSV Eindhoven, Sporting Lisabona, Besiktas, Athletic Bilbao, Metalist Kharkov, Brugge, Atletico Madrid, Schalke, Twente, Anderlecht, Manchester City FC*, Trabzonspor, Manchester United FC*, AFC Ajax, Valencia CF*, Olympiacos FC*, FC Porto si FC Viktoria Plzen

16-imile Europa League:

FC Porto – Manchester City

Ajax – Manchester United

Lokomotiv Moscova – Bilbao

Salzburg – Metalist Kharkov

Stoke City – Valencia

Rubin Kazan – Olympiakos

AZ Alkmaar – Anderlecht

Lazio – Atletico Madrid

Steaua – Twente
Viktoria Plzen – Schalke

Wisla – Standard Liege

Braga – Besiktas

Udinese – PAOK

Trabzonspor – PSV

Hannover – Brugge

Legia Varsovia – Sporting Lisabona

18 thoughts on “Steaua – Twente ! Adversara stelei din 2012 in Europa League este Twente…

  1. trebuie sa ajungem in finala…este o ocazie unica si un mare eveniment pentru Romania dak Steaua va cuceri trofeul europa league chiar pe National Arena…nimeni nu o sa mai aiba ce sa comenteze….

  2. steaua are probleme in aparare! sper sa se gaseasca o solutie !! gigi ce ai fak cu banii castigati ?? ai cumparat numai mijlocasi si fundasi nik !!!

  3. ma ceve pe dinamo de pe locu 1 anonim….esti fraier….nu conteaza campionatu intern cat conteaza uefa…dar ma rog voi nu intelegeti….daca dinamo e tare…dc nu e sunt si ei unde e steaua acum?? sa audd…huaa dinamo!!

  4. Ba inaptule cum zici ca nu conteaza cine e pe primul loc si conteaza europa league daca in europa league ca sa ajungi trebuie sa fii printre primii ca sa mergi sau tu poate crezi ca locurile 17 18 merg in europa league:))

  5. OFERTA !!!!!!!!!!!!!
    Bilete Steaua-Twente !!!! 16.02.2012 "National Arena" cei interesati sa contacteze id : Ericutzu !!! Da Si tu mai departe poate cineva este interesat !!! Multumesc .

  6. Steaua da akma joi in retur 2-1 si so terminat se califica in optimi daca ati fi fost atenti la meciul de pe National Arena de joi trecuta adica 16 februarie 2012 ati vazut k o dominat meciul.Dar intradevar or dat din prost noroc un glo si acel gol ii avantajeaza pe cei de la Twente da bate Steaua in retur presimt asta;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image