Craciunul e aproape si strazile ocupate si deja decorate sunt o dovada a acestui lucru. Bucurestiul, dintre toate orasele, tarii are o si mai mare responsabilitate din punct de vedere estetic, fiind capitala tarii si, din acest motiv, cam primul cu care turistii straini vin in contact in general.

Aici e foarte usor sa te pierzi dar nu si daca ai puncte de reper bine stabilite. Daca stai in centru, in apropierea acestuia sau in locuri bine cunoscute de toata lumea, e foarte usor sa stii pe unde te afli. Si mai ales daca te indrepti spre locul unde esti gazduit. De aceea, exista apartamente regim hotelier  in zone usor accesibile. Sunt o solutie excelenta pentru cei care viziteaza Bucurestiul pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp, vor sa se bucure de confortul de acasa si sa beneficieze de preturi imbatabile la cazare in Bucuresti.

Apartamentele de langa Hotelul Intercontinental sau de langa Hotelul Berthelot va vor tine la curent cu ce se intampla in zona, iar dumneavoastra veti putea profita de o atmosfera calda, intr-un spatiu modern, amenajat cu gust. Incluse in aceste oferte cazare regim hotelier sunt si garsoniere in care pot fi cazate maxim 2 persoane si in care confortul nu este mai redus decat in apartamente.

Varietatea cererilor si a bugetului de care beneficiaza clientii la un anumit moment dat este ceea ce ii motiveaza pe principalii furnizori de astfel de servicii sa ofere cat mai multe posibilitati din care acestia sa poata alege.

Nimic mai placut decat o cana de ceai fierbinte cu aroma de scortisoara intr-un loc ce aduce cu caminul dvs…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image