Radioterapie in Germania! Trateaza Cancerul de prostata….

0

Se stie ca medicina a avansat foarte mult in ultimul timp, de aceea vin cu un articol pentru cei interesati care vor sa duca o viata mai buna si mai linistita tratand cancerul de prostata prin radioterapie.

Cancerul de prostata se poate trata prin RADIOTERAPIE adaptiva, care pana in acest moment este cea mai folosita si cea mai eficienta metoda. De ce spun asta? – Foarte simplu:

Se foloseşte imagistica tomograf şi RMN pentru a repera amplasarea celulelor canceroase, apoi fasciculele de fotoni se centrează pe zonele respective. În radioterapia adaptivă (RTA) un program computerizat reperează în timpul şedinţei de tratament locaţia exactă a tumorilor astfel încât doza cea mai mare de radiaţii să ajungă exect în celulele canceroase cu minimum de efecte secundare.

Radioterapia IMRT si IGRT sunt cele mai avansate tehnologii de pana in acest moment in domeniul radioterapiei oncologice. Prin aceasta radioterapie se pot trata  mai multe boli cum ar fi tumori ale sanului, plamanului, prostatei, rectului, sfera ORL, boli de sistem(boala Hodgkin, limfoame non-Hodgkin, iradieri splinei) si tumorile sistemului nervos central si periferic si diseminarile la distanta (metastase osoale, pulmonare, ganglionare si cerebrale).

Pentru astefel de probleme nu ezitati sa contactati specialistii din acest domeniu. Tratamentele se fac in Germania si nu prezinta absolut nici un risc asa ca va puteti lasa pe mana lor pentru ca sunt cei mai buni in ceea ce fac.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image