Videoclip CELIA feat KAYE STYLES – IS IT LOVE! by Costi Ionita @ Cel mai scump videoclip din Europa de Est!

0

Piesa se numeste „IS IT LOVE” si este interpretata de Celia alaturi de Kaye Styles. Pentru cei care nu stiu cine este Kaye va spun ca acesta a compus coloana sonora a filmului Prison Break. Filmarile au tinut 3 zile si s-a filmat pe teritoriul a 2 tari: Rusia si Ucraina.

Producatorul este nimeni altul decat Costi Ionita iar investitia pentru acest videoclip s-a ridicat la 100.000 euro devenind cel mai scum videoclip facut vreodata in Europa de Est. Printre curiozitati se afla si cantitatea de miere care s-a folosit pentru videoclip, peste 50 kg.

„Povestea clipului este următoarea: Într-un peisaj apocaliptic, o lume distrusă, în care oamenii sunt lipsiţi de sentimente, sunt sălbatici şi reci, apar eu, zeiţa iubirii, care cu ajutorul lui Kaye Styles îi atrag pe toţi într-un club subteran, unde mă ridic deasupra tuturor, plutind. La vederea mea, îngerii se comportă sălbatic, dar iubirea îi prinde sub vraja ei. Astfel, lupta lor se transformă în mângâieri şi săruturi, iar de pe trupurile noastre curge… miere”, a declarat Celia pentru libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image