Noi schimbari la bacalaureatul din 2012!

3

Ministrul invatamantului, Daniel Funeriu s-a hotarat in privinta scolarilor si a propus noi schimbari. Daca acum a fost 40% procentul de promovabilitate, probabil peste cativa ani o sa fie undeva la 30%. Schimbarile nu cred ca o sa aduca beneficii, tinteretul din ziua de astazi nu mai este preocupat sa invete ceva…ei stiu cluburi, masini, fete etc.

1. Bac-ul se va sustine la 2 limbi de circulatie internationala, inca nu s-a precizat daca este oral sau scris;

2. Uniformele vor fi obligatorii atat pentru liceeni cat si pentru cei din scoala gimnaziala;

3. Gimnaziul o sa fie pana in clasa a 9-a inclusiv, iar la sfarsitul clasei a 9-a elevii vor sustine o testare nationala la 5 discipline, respectiv 6 pentru cei care apartin minoritatilor.

Asa ca dragi scolari nu mai stai pe blog-uri, incercati sa invatati ceva ca mai tarziu o sa va prinda bine. Fara o diploma in ziua de astazi esti un nimeni si asa vei ramane toata viata.

3 thoughts on “Noi schimbari la bacalaureatul din 2012!

  1. si o sa se gandeasca si o samai propuna si alte schimbari dar nu stiu daca rezultate mai bune o sa aduca…am scris si eu ceva legat de acelasi subiect, te invit, daca ai placere, sa citesti!

  2. E cel mai aiurea că de acum clasa a 9a se face în generală. Deci eşti boboc de-abia dintr-a X-a. :|Adică eu sunt boboacă şi anu' ăsta m/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image