Este a 2-a oara cand imi incerc norocul pentru concursurile de pe blogawards ale magazinului online SevenSins, sper de data aceasta sa am noroc daca data trecuta nu am avut.

Nu sunt jurnalistul perfect insa doresc sa va spun o vacanta in care am trait momente „grele” pe care nu le pot uita niciodata, cand povestesc aceasta intamplare am lacrimi in ochi…nu stiu daca sunt de bucurie sau de tristete.

Totul a inceput intr-o zi de marti cand eu cu prietena mea ne-am hotarat sa plecam la mare. Primul lucru la care m-am gandit a fost sa cumpar un semn mare de incepator, bineinteles ca la momentul respectiv chiar eram incepator si nu stiam mai nimic in domeniul soferesc.

Totul ok! Am plecat de acasa, nu merg 50 de km si taaaar telefonul…era Mama „-Da Mama! Vezi ca a zis de dimineata la horoscop ca vei avea o zi plina de peripetii, ai mare grija! Eu spunandu-i putin ironic: Crezi in porcariile acelea..stai linistita ca nu se va intampla nimic”


Nu am apucat sa merg 10 km ca am facut pana la masina…nervi, injuraturi ca eu habar nu aveam sa schimb o roata la masina…va dati seama ca la 18 ani ma incaltam cu fesul! :)) In aproximativ 2 ore reusesc sa schimb roata…dupa ce am reusit am strigat in gura mare „Bai, ce tare sunt”. Continui drumul..incet, fara sa ma grabesc ajung in Constanta unde evident m-am ratacit, m-am invartit pe acolo o ora si am intrebat din intersectie in intersectie pe unde sa o iau…m-am descurcat ca doar sunt baiat mare.

Ajung la hotel, ma cazez, toate bune si frumoase. Am iesit de brat cu prietena la o plimbare, pe malul marii.. Cum am facut cum n-am facut am pierdut banii care ii mai aveam de distractie si de mancare, nu stiu cum s-a intamplat ca nici acum nu-mi pot da seama. Nu mai aveam chef de absolut nimic, iti dai seama ca fara bani la mare eram -1, nici bani de combustibil nu mai aveam sa ajung acasa, plus de asta mai aveam si stresul pe cap.

Ce poti face in momentul acela ? – Normal, suni acasa la ai tai sa le spui ce s-a intamplat si cum necum sa-ti trimita bani. La nici 2 ore am primit banii pentru a merge acasa, ca normal, nu au mai vrut sa-mi trimita bani sa mai stau..au zis ca sa nu-si mai faca griji imi trimit bani de combustibil si atat. Am pierdut 3 zile de cazare pe care le platisem si am plecat de acolo, eram rupt de obosit si normal ca orice sofer am zis sa ma grabesc sa ajung acasa…cum graba strica treaba am fost si amendat de politie pentru viteza. Chiar le-am multumit politistilor si le-am spus ca am o zi perfecta.


Intr-un final va spun ca nu a existat zi din viata mea mai ghinionista ca aceea, adica sa faci pana la masina, sa pierzi banii de distractie, sa pierzi 3 zile de cazare si sa iei amenda pentru viteza este ceva de domeniul fantasticului. Ziua aceea este trecuta cu rosu in calendarul meu si incerc pe tot posibilul sa evit plecarea de acasa in ziua aceea din anul urmator.

Toate cele bune si sper sa nu radeti ca vi se poate intampla si voua! Succes celorlalti participanti…
“Daca vrei sa-ti cumperi costume de baie sau lenjerie intima da o raita pe SevenSins!”


1 thought on “O vacanta buclucasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image