Review RCA-ieftin.ro si asiguratorii.ro

1

Nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu asigurarile dar ele au un rol foarte important in viata noastra. Fie ca vrei, fie ca nu tot iti trebuie o asigurare.

Asigurarea este cel mai bun mod de a-ti asigura spatele, nu stii cand se intampla nenorocirea, nimeni nu-si doreste dar e bine sa fi asigurat.

In prima parte am sa prezint site-ul RCA Ieftin, in partea a 2-a voi trece la Asigurari medicale de calatorie. Sa trecem la treaba ca timpul inseamna bani….

Despre site-ul RCA Ieftin am foarte multe cuvinte de lauda, dar si critici. Ce-mi place foarte mult este viteza cu care iti poti calcula polita, fara batai de cap intr-un minut ti-ai calculat polita. Mai mult de atat daca ti-ai mai facut asigurare la ei nu trebuie decat sa introduci seria sasiului sau codul cotatiei si ai scapat de toate grijile. Din cate vad sunt pe piata de aproape 5 ani, daca au rezistat inseamna ca sunt buni si prompti in cea ce fac.

Cum spuneam am si cateva critici. Nu-mi place mesajul „Echipa RCA Ieftin iti ureaza bun venit!”, adica mi se pare putin comunist si nu cred ca mai intereseaza pe nimeni acest mesaj.
Dupa parerea mea site-ul trabuia sa aibe si un blog cu cateva widget-uri (facebook, twitter) si cateva articole despre RCA Ieftin in presa etc.

Despre site-ul Asigurari medicale de calatorie am foarte multe cuvinte de lauda. In primul rand a disparut mesajul acela de bun venit, care pe mine ma stresa. In locul acelui mesaj de bun venit vad o maxima a saptamanii care mi se pare o idee geniala.
Ce nu-mi place este spatiul gol care a ramas in dreapta, adica mi se pare prea mult. De asemenea la site-urile care le prezint le trebuie un blog comun in care sa se scrie articole din lumea automobilelor.

Eu de 2 ani folosesc aceste site-uri si pot spune ca am mare incredere in ele. Nu mai stau sa-l sun pe Ion „Bă fa-mi si mie o asigurare ca tu esti broker”. Nu-mi bat capul cu nimeni, iar daca am nelamuriri exista serviciul „Suport Online” si s-a revolvat problema.

P.S. Daca ai nevoie de o asigurare nu ezita sa apelezi la aceste site-uri! Garantat cel mai mic pret!

1 thought on “Review RCA-ieftin.ro si asiguratorii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image