Samsung nu stie ce sa mai lanseze, au produs Televizoare, frigidere, cuptoare cu microunde, monitoare, piese pentru calculator, boxe, dvd-uri, laptop-uri si lista continua la nesfarsit, insa de aceasta data Samsung ne surprinde cu o noua telecomanda…o telecomanda QWERTY care este disponibila pe urmatoarele modele de televizoare: LED D9000 și D7000 si Plasma D8000.

Oricum, inventia este foarte utila dar parca tot telecomanda normala este de neinlocuit. Fitele se platesc asa ca aceasta telecomanda costa in jurul la 100 euro, un fleac pentru cei care cumpara un televizor Samsung LED D9000 la 200-300 milioane de lei vechi.

6 thoughts on “Tastatura wireless pentru televizoare!

  1. Imi plac butoanele, dar tot timpul am fost de parere ca o telecomanda normala are prea multe butoane.Eu cred ca folosesc dintro telecomanda maxim 6 butoane, restul sunt de umplutura.
    Asa ca singura utilitate la aceasta telecomanda qwerty nu o vad decat, daca ai conectare la internet pe tv.

  2. Eu am televizor LED Samsung D7000 si o asemenea telecomanda cu tastatura ar fi f. buna. Este aproape imposibil sa utilizezi telecomanda actuala ca sa scri in browserul web al televizorului. Mouse nu exista ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image