Am postat si in ziua de Paste chiar daca am fost plecat din localitate. Mereu cand stiu ca plec 2-3 zile, planific postarile (2 pe zi) la ce ora doresc eu. Nu stiu daca aceasta functie este valabila si pentru wordpress, cert este ca eu m-am invatat cu blogspot si nu vreau sa renunt la el.

Din cate am vazut blogspot prinde foarte greu un PageRank, rar site-uri pe blogspot care beneficiaza de un PageRank mai mare. In rest totul ok cu blogspot, pe viitor poate vom vedea si un update la comentarii.

8 thoughts on “Postari planificate pe blogspot!

  1. Si mie imi place platforma blogspot. Este foarte simpla fata de wordpress sau oate asa m-am obisnuit. Cu page rank-ul nu stiu ce sa zic. Nu prea ma pricep.
    App, cat ai page rank?

  2. @Lillee. Pai problema este ca nu am…bineinteles am avut si ceva probleme cu temele care le-am avut pana acum si tot le-am schimbat…am mai avut probleme si cu indexarea si am modificat mereu tot ce tine de SEO. Ma astept ca la urmatorul update sa primesc si eu PR

  3. Prefer wordpress-ul datorită multitudinii de widget-uri, faţă de blogger. WP are şi el publicarea planificată. Am ataşat aici o imagine pentru cei care nu ştiau de acest lucru: http://i54.tinypic.com/357ev41.png Se selectează data şi chiar ora şi minutul la care să apară postarea programată. Se poate seta şi o data anterioră. Aşa gândeam şi eu când foloseam blogger, dar l-am transferat pe WP şi îmi place mai mult.

  4. Stiam asta, doar ca de cateva zile nu mai reusesc sa-i dau de capat. Am programat postarile pentru luna aprilie, dar nu apar singure, trebuie sa intru zilnic in setari si sa dau publicati. Folosesc aceasta functie de foarte mult timp, dar pana acum nu am intampitat o astfel de problema. Nu gasesc nicio informatie care sa ajute sa dezleg misterul.O sa incerc pe bloguri straine, sa vad daca au ceva tutoriale in acest sens.
    In cazul in care stie cineva cum se rezolva as fi recunoscatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image