Poate ca regreti ca te-ai nascut in aceasta tara, poate nu crezi ca este posibil sa faci ceva intr-o tara a nimanui…o tara care nu-ti ofera nici o posibilitate, totul se bazeaza pe pile si bani.

Stiti vorba aceea „Ai cazut? Ridica-te…Priveste in jurul tau si-ai sa vezi ca TOTUL are sens si iti da motive sa zbori din nou…„, mergand pe acest principiu vei vedea ca totul in viata are sens si nimic nu este intamplator, ambitia si motivatia te fac sa mergi mai departe, sa gandesti ca nimic nu se face fara munca si persevernta.

 a initiat o campanie pentru Romanii neajutorati, pentru cei care simt ca sunt singuri pe aceasta lume, pentru cei care spun ca nu mai au de ce sa lupe, pentru cei care nu mai cred in dreptate si in aceasta tara. te poate ajuta sa te inspiri si sa lupti pentru a ajunge cat mai sus, viziteaza si vei vedea ca am dreptate.

Totodata daca doresti sa sustii aceasta campanie nu uita sa lasi un like aici. Poate ca tu nu ai nevoie, dar altii chiar sunt demotivati si pesimisti din acest punct de vedere.

Acest clip este ales dintr-o intamplare. Urmariti-l
 

3 thoughts on “Ai un vis ? Indeplineste-l

  1. Salut

    multumim pentru sustinere. 🙂 O mica clarificare:

    StartEvo NU se adreseaza romanilor neajutorati 🙂 Ci se adreseaza celor care au nevoie de inspiratie ca sa evolueze mai repede pe plan personal si de business. Noi vorbim cu persoane care au dovedit ceva in viata, care au ajuns sus si le cerem sa isi zica povestea. Marea lor majoritate au plecat de jos si au reusit prin forta, ambitie si perseverenta.

    Nu suntem Armata Salvarii 🙂 Ci doar un proiect care vrea sa ajute oamenii sa vada ca se poate obtine mai multe de la viata si sa le aratam exemple concrete 🙂

    Bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image