Drogurile Legale - Moarte cu 20 lei - 24monden.ro

Drogurile Legale – Moarte cu 20 lei

Drogurile legale dupa parerea sunt mai nocive decat cele nelegale cel putin asa scriu oamenii pe forum-uri, nu am folosit niciodata si nici nu am sa folosesc nici pe cele legale si nici pe alea nelegale.

Tot cautand pe net sa vad cat de nocive sunt am gasit tot felul de informatii “Un plic de Spice Silver, produs extrem de căutat şi apreciat de numeroşi consumatori, nu costă mai mult de 15 – 20 de lei. 
Ce conţine însă un astfel de plic? Iată câteva exemple: Pedicularis densiflora, nymphea albă, canavalia maritima etc. Cu alte cuvinte, euforie, halucinaţii, tremur necontrolat al mâinilor şi picioarelor, crampe stomacale, vomă, dilatarea pupilelor şi râs necontrolat.mai pe scurt moarte cu 15 lei

Guvernul nici nu-si bate capul cu aceste “droguri legale” care se vand fara nici un fel de problema, mai mult de atat pune viata in pericol pentru cei care le consuma si au efecte foarte daunatoare. Mai multe detalii despre efecte si despre cat de pacatoase sunt gasiti aici. Urmariti si acest filmulet chiar interesant….

6 thoughts on “Drogurile Legale – Moarte cu 20 lei

  1. Foarte interesant articolul tau..ai drepate la noi orice e posibilo sa dee drumu si la altele mai nocive ca cele ce le poti consuma de dragu sa se scape de noi ca le luam aerul.:|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *