M-am gandit sa fac acest concurs pentru toti cei care viziteaza site-ul meu.
– In ce consta concursul ?
Simplu ca buna-ziua, trebuie sa ai un site/blog (nu contea daca este wordpress sau blogspot) si sa scrii un articol pe site-ul tau.
– Despre ce sa fie articolul ?
In articol trebuie sa-ti exprimi pararea desprea blog-ul meu, de ce iti place site-ul 24monden, de cate ori frecventezi site-ul, cum ai dat de el…etc. La sfarsitul articolului trebuie sa ai link catre site-ul meu. Cateva randuri sunt suficiente. Articolul trebuie sa fie scris 100% de tine, nu copiat dupa alt site (in caz ca e copiat vei iesi din concurs)
– Ce castig ?
Cand o sa fie 30 de articole scrise cu link direct catre mine voi da drumul la concurs. Cocursul se reia din momentul in care este desemnat castigatorul unui MEMORY DRIVE FLASH 4 GB. 
Dupa ce articolul este terminat si are link direct  catre mine vei lasa un mesaj la contact. Trebuie sa scrii numele tau real, e-mail si in mesaj trebuie sa precizezi site-ul unde ai scris articolul ca sa poti intra in concurs.
Concursul este 100% real. Un flash de 4 GB costa in jur de 40 lei. Inscriete si tu in concurs ca poate tu esti norocosul.

Va doresc mult succes. Nu uitati dupa ce ati scris articolul sa ma anuntati printr-un comentariu mai jos sau prin meniul contact

Update: Extragerea se va desfasura ca aici

27 thoughts on “Concurs: Castiga un STICK DE MEMORIE 4GB

  1. nu sunt criterii. Cine are noroc dintre cei 30 castiga. Voi face o postare cand va fi momentul extrageri si va voi arata cum s-a extras si ca nu s-a furat nimic. Totul e ales la intamplare printr-un soft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image