Campionatul de Remixuri Ha Ha Ha Production

3

In urma cu cateva zile Ha Ha Ha Production a lansat un nou concurs.

Sa va explic putin despre ce este vorba…HaHaHa Production a dat drumul concursului de remixuri numit Campionatului de Remixuri. La fiecare 60 de zile HaHaHa Production propune o piesa pentru a fi remixata de catre toti cei care au aptitudini de DJ. Remixul castigator va fi ales prin voturile stranse pe Soundcloud.com si notele date de juriul. 
Cu ocazia acestui concurs, tanarul producator/dj/remixer Basstype, deja destul de cunoscut pe site-urile de specialitate, si mai ales pe internet, a hotarat sa ia si el parte la acest concurs. Prima piesa propusa de baietii de la HaHaHa a fost CIA  – Ba esti nebun. 

Aici puteti asculta acum remixul acestei piese facut de Basstype, un remix cu sound electro (genul de muzica ce il pasioneaza foarte mult pe tanar si pe care l-a adoptat in ultimele sale productii – I Like It (Oh, Yeah), Indian Chick, You Wanna Blow My Duck ). Daca va place, il puteti vota imediat ce vor fi postate toate pe Soundcloud.com. De asemenea, puteti afla mai multe despre Basstype pe conturile sale de FacebookYoutube sau MySpace. Speram sa va placa remixul.

Ha Ha Ha Production si echipa 24monden iti ureaza mult succes 🙂

CIA – Ba esti nebun ( BASSTYPE Remix )
 

3 thoughts on “Campionatul de Remixuri Ha Ha Ha Production

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image