O noua aplicatie Google. Putem trimite e-mail si SMS, vorbind cu telefonul!

Aceasta iti permite sa trimiti SMS-uri si e-mailuri pe telefon doar prin comanda vocala.
Telefonul care are instalata aceasta aplicatie si care este dotat cu sistemul de operare Android, conceput de cei de la Google, recunoaste comenzile vocale si chiar converteste automat un mesaj vorbit, in e-mail.
Astfel soferii care nu se pot abtine sa comunice in timp ce conduc sunt in siguranta. Si odata cu ei si pietonii pe care i-ar putea lovi intr-un moment de neatentie.
Momentan, Google anunta introducerea comenzilor vocale doar pentru versiunea Android 2.2 (Froyo), si doar pentru limba engleza.
Ce-i putem comanda telefonului sa faca
Sa trimita SMS-uri, sa apeleze unui contact (deja acest serviciu exista pentru toate smartphone-urile). Se poate comanda ascultarea unei piese, trimiterea unui e-mail, navigarea pe internet sau cautarea pe Google.
In clipul de mai jos puteti vedea o demonstratie facuta pentru apicarea comenzilor vocale. (stirileprotv.ro)
 
Știri Online ROMÂNIA
Public group · 12467 members
Join Group
■ BINE AI VENIT IN GRUPUL NOSTRU ■ Știri Online ROMÂNIA Toti cetatenii romani din orice colt al lumii sunt bine veniti in grupul nostru ! Acest grup ...
 

Îți mulțumim că ești aici! Susține dezvoltarea site-ului nostru și cumpără prin linkurile noastre afiliate eMAG.ro, altex.ro, pcgarage.ro și evoMAG.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Dă-ne LIKE pe Facebook! Promitem că nu te stresăm cu știri inutile