Cristina Rus s-a nascut in Cluj la data de 21 iunie 1981. Artista a lucrat in modeling de la varsta de 14 ani, impreuna cu creatori romani celebri precum Catalin Botezatu sau Zina Dumitrescu. La doi ani dupa debutul in lumea modei, solista primeste titlul de de cel mai bun manechin la Festivalul de moda de la Pitesti. La varsta de 17 ani Cristina devine imaginea liniei de lenjerie Argos.

Artista a urmat cursurile cursurile Facultatii de Teatru si Televiziune din Cluj, efort care a fost recompensat cu distribuirea in noul film al lui Sergiu Nicolaescu, „Supravietuitorul”.

Artista a inceput sa cante la varsta de 15 ani, cand vocea sa a fost remarcata de Sandi Deac de la Desperaddo. Acesta ia propus sa fie vocalista trupei Desperaddo iar Cristina a acceptat si impreuna au sustinut multe concerte in tara.

Inca de atunci Cristina voia sa lanseze un album solo, insa a renuntat repede la idee si s-a alaturat baietilor de la Sing Sing BB cu care a intregistrat un succes urias la piesa „Inima mea bate”.

In aceasta trupa a stat doi ani, apoi Cristina Rus s-a alaturat Andreei Banica, iar de la 1 februarie 2001, cantau impreuna sub numele „Blondy”. Albumul de debut al trupei s-a numit „Atat de aproape”, includea 11 piese compuse de Laurentiu Duta si Sandy Deac.

Impreuna cu Andreea au lansat trei albume: „Atat de aproape” (2001), „O parte din Tine” (2002) si „Dulce si amar” (2004). In 2005 atat Cristina cat si Andreea au ales cariera solo. Ca artista solo, Cristina a lansat un album intitulat ” O noua viata” in anul 2006.

Din albumul „O noua viata” Cristina a ales trei piese care au beneficiat de videoclip, si anume „Viata mea”, „Daca m-ai intreba” si „Prea tarziu”.

Solista a fost co-prezentatoarea lui Romica Tociu si Cornel Palade in emisiunea „EuroTombola”, difuzata la Prima TV, iar in acest an a prezentat alaturi de Smiley, emisiunea „Mega – Clever”, care a fost scoasa din grila de programe dupa doua editii.
Vezi ultimul videoclip semnat Cristina Rus:
Sursa: http://musicmix.rol.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image