Costul unei operatii pentru marirea penisului, 5 cm de penis in plus costa 1.500 euro

6

Exista doua tehnici de marire a penisului. Una e cea mecanica, prin vacuum sau greutati, alta este chirurgicala. Chiar daca nu se cunoaste exact cati romani incearca sa-si mareasca penisul, se pare ca este vorba de zeci de barbati anual, daca e sa ne raportam la faptul ca in fiecare an 10 bucuresteni ajung la Spitalul de Urgenta, pentru ca operatia respectiva nu a reusit.
Fiecare barbat crede ca lungimea penisului este factorul principal al valorii sale in… asternut.  Reprezentantii sexului tare traiesc cu impresia ca un superdotat are mult mai multa trecere la femei.

Lucrurile nu stau chiar asa. Insa daca barbatii sunt complexati de faptul ca natura nu a fost suficient de darnica, pot apela la diferite metode de ‘extensie’ a penisului. ‘Aceste tehnici se folo-sesc inca din Antichitate. Este vorba de alungiri mecanice prin legarea unor greutati de organul de procreatie. Interventiile chirurgicale de marire de penis au aparut acum aproximativ 40 de ani. La noi au intrat in cotidian cu 10 ani in urma’, spune medicul chirurg plastician Marek Valcu. 

Metoda mecanica practicata azi consta in marirea lungimii prin folosirea unor aparate ce trag de organul sexual, fie prin vacuum, fie printr-o tija sau legarea de greutati. ‘Metoda elongatiei mecanice are o eficienta de doi sau trei centimetri. Aparatul trebuie purtat timp de cateva saptamani, cate douasprezece ore pe zi. Desigur, disconfortul face parte din meniu’, explica doctorul Valcu.

Nici metoda chirurgicala nu este mult mai eficienta. Daca in primul caz barbatii se pot bucura de 2 – 3 centimetri, o operatie de marire de penis poate modifica lungimea cu 3 pana la 5 centimetri si grosimea cu 1 pana la 3 centimetri. 

Operatia de lungire de penis costa 1.500 de euro si consta in eliminarea tesutului de grasime de la baza si eliberarea acelei portiuni a penisului din interiorul bazinului. Este vorba de cativa centimetri pe care posesorul ii are in ‘rezerva’ in acea zona, cu o marime dife-rita de la organism la organism. Cu alte  cuvinte, la o operatia de lungire de penis se lucreaza de fapt cu materialul clientului. 

In cazul maririlor in grosime, se adauga o substanta plastica sau o grefa din grasimea proprie, intre pielea penisului si muschii corpilor cavernosi. 

‘Eu nu recomand operatiile de marire de penis. Pielea organului sexual masculin e slab vascularizata si la orice interventie se risca moartea tesuturilor, cu niste complicatii urate, pierderea sensibilitatii penisului sau chiar impotenta. Nu se poate sti numarul exact al celor care recurg la asemenea operatii, dar se poate deduce ca sunt cu zecile anual, pentru ca in fiecare an ajung la Spitalul de Urgenta din Bucuresti cam 10 cazuri de complicatii in urma unor interventii pe organele sexuale’, ne-a explicat dr. Marek Valcu.
La operatia de alungire de penis se taie tesutul adipos de la baza organului (zona colorata in albastru). Astfel, membrul nu mai este ingropat in grasime, eliberandu-se cativa centimetri, lungimea castigata, practic, prin aceasta operatiune
In cazul alungirii prin metode mecanice, cu ajutorul greutatilor, ca in imaginile de fata, penisul trebuie tinut in aparat, timp de cateva saptamani, in functie de recomandarea medicului, 12 ore zilnic 
Ingrosarea penisului costa 500 €
Operatia de lungire de penis costa aproximativ 1.500 de euro, la noi in tara. Operatia de ingrosare nu depaseste 500 de euro. Interventia chirurgicala este simpla, nu dureaza mai mult de 30 de minute. Vindecarea este de aproximativ doua saptamani, dupa care e nevoie de o perioada de abstinenta de alte doua saptamani.
„Acum ma simt barbat”
Mihai Petrescu este din Bucuresti, are 27 de ani, si anul trecut si-a facut operatie de marire a penisului. A apelat la aceasta metoda pentru ca nu era multumit de dimensiunile organului sau genital si se simtea un barbat pe jumatate. ‘Daca imi placea vreo fata, eram ingrozit la gandul ca la un moment dat voi face dragoste cu ea. Penisul meu masura in stare eracta in jur de 12 cm. Femeile nu radeau de dimensiunile mele, dar nici nu plangeau de fericire cand faceau sex cu mine. Ajunsesem sa-mi urasc penisul si de rusine nu am mai facut sex un an de zile. Un prieten mi-a spus ca exista operatii de marire a penisului. Eram dispus sa fac orice ca sa „cresc” un pic, asa ca m-am operat, iar acum „barbatia” mea a castigat 3 cm in plus. Increderea mi-a crescut simtitor si in sfarsit ma simt un barbat adevarat’, ne-a spus Mihai. l Dana Neagu

6 thoughts on “Costul unei operatii pentru marirea penisului, 5 cm de penis in plus costa 1.500 euro

  1. Printre metodele mai soft sau fara operatie se numara mai multe exercitii. Pe langa atarnare de greutati care este cea mai riscanta impreuna cu pompele de vacum, mai sunt numeroase exercitii manuale.

    pentru cateva exemple de acest gen puteti vizita pagina asta.

  2. eu unul am testat exercitiile de marire a penisului maresteti-penisul.com si am avut rezultate rapide vizibile totul depinde de determinarea fiecarui barbat in parte bafta…

  3. La mine a functionat foarte bine extenderul celor de la Prolongsystem. L-am folosit pe o perioada de 3 luni si am mai adaugat penisului 2 cm. Nu e asa mult, dar o sa continui tratamentul si sper sa imi mai imbunatatesc dimensiunea. Fiind un dispozitiv care se poarta pe penis, nu provoaca efecte secundare sau dependenta. L-am luat de pe sit-ul http://www.prolongsystem.ro

  4. Costul unei operatii este destul de mare, iar riscurile la care te supui sunt la fel de mari. Partea nasoala e ca exista riscul ca penisul chiar sa se micsoreze in urma operatiei (prin absortie inspre interior). Eu am luat 2 cutii din suplimentul NaturalXL si o sa fac tratament cu ele. Cel putin nu sunt atat de scumpe si in plus ajuta si la erectie. Cel mai mult m-a convins sa le cumpar faptul ca sunt facute din plante!

  5. Eu am reusit sa obtin rezultate cu ajutorul unor suplimente facute din plante. In urma unui tratament de 3 luni cu suplimentul NaturalXL am mai pus aproape 4 cm. Sincer nu credeam ca o sa mearga dar ma bucur enorm ca m-am inselat. Daca nu observati modificari dupa prima luna sa nu va impacientati, la mine primele rezultate au aprut dupa 5 saptamani de utilizare!

  6. Pe mine m-a ajutat foarte mult sa imi imbunatesc performantele sexuale, suplimentul alimentar Xtrasize. Produsul e facut doar din plante si nu produce efecte adverse! L-am luat pe durata a 4 luni de zile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image