Date generale despre Andreea Mantea

Nume: Andreea Mantea
Nascuta: 20 septembrie 1986
Inaltime: 1,70m
Greutate: 51kg
Dimensiuni: 91-61-90

Cine este Andreea Mantea?

Se pare ca Andreea Mantea este in ultima vreme din ce in ce mai mult in lumina reflectoarelor. A intrat pentru prima data in atentia presei in 2006, cand a fost votata cea mai sexy fata de la pagina 5 de catre cititorii ziarului Libertatea. Apoi Andreea Mantea a participat si la concursul Miss Playboy, unde nu a trecut neobservata: a terminat pe locul doi.
A urmat dupa aceea drumul spre indeplinirea unui vis: Andreea vroia sa lucreze in televiziune. A inceput ca reporter la Kiss TV. Dar nu a stat prea mult acolo, pentru ca din 2008 Andreea Mantea este vecina lui Razvan si Dani la matinalul lor de la Antena 1, „Neatza cu Razvan si Dani” . Se trezeste pentru aceasta emisiune in fiecare dimineata la 5, dar zice ca nu regreta, pentru ca ii place ceea ce face. Si se pare ca ii place si de prezentatori, de Dani mai ales, pentru ca exista zvonuri conform carora Andreea Mantea si Dani sunt impreuna.
Multi o stiu probabil pe Andreea Mantea si din alte surse: focoasei brunete ii place sa pozeze. A facut-o mai intai in compania unui Audi TT pentru revista Promotor si dupa doar cateva luniAndreea Mantea a aparut si in Playboy. Ramane de vazut ce va mai face Andreea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image