Pentru cei care prefera un simplu contor de vizitatori unici in loc de servicii statistici complete, solutia ar fi un contor gratis de pus pe blog de la hitwebcounter.com.
Nu necesita cont, inregistrare, doar niste date simple, URL blog, se alege skinul dorit din peste 40 de optiuni, dupa care se copiaza codul generat.
Codul nu contine javascript, ceea ce il face bun de utilizat si pe wordpress.com. (blogwidget.ro)
Dacă doreşti să instalezi acest contor pe blogul tău, codul pentru afişare se găseşte la: hitwebcounter.com
 
Contor vizitatori

1 thought on “Adauga contor vizitatori pe blogul tau!

 1. Actualmente publicitatea de exterior prezinta in sine un instrument ideal de marketing si este utilizata in scopul promovarii produselor sau serviciilor pe piata.
  Multitudinea de modalitati moderne de prezentare a publicitatii transforma procesul de elaborare si creare a publicitatii intr-un proces de creatie.
  Nu mai este un secret faptul ca cu cit publicitatea facuta de noi este mai interesanta, mai creativa si mai amuzanta, cu atit mai multa atentie i se va acorda.

  Productia poligrafica (imprimata) reprezinta una din cele mai rezultative si accesibile forme de publicitate si se caracterizeaza printr-un pret destul de mic.
  Clientii dumneavoastra doresc sa aiba in posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a productiei Dumneavoastra.

  publicitate de exterior, poligrafie, decor, imprimare in format mare, stampile

  http://somersbi.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image