Viitorul Windows 8 dezvaluit, din greseala, pe Internet

0

Se pare ca cei de la Microsoft au pierdut, fara sa vrea, un slide de prezentare care contine planurile pentru urmatoarea versiune a sistemului lor de operare, Windows 8.

Primele informatii despre urmatoarea versiune Windows ne dezvaluie un sistem de operare “instant-on”, care porneste aproape instantaneu.

„PC-urile care vor avea instalat sistemul de operare Windows 8 vor porni foarte rapid, aproape instantaneu in unele cazuri si vor rula fara delay-uri lungi sau neasteptate”, scrie in prezentarea pierduta de Microsoft.

Conform documentelor, cei de la Windows au lucrat atat de mult pe partea de rapiditate, incat au implementat senzori de miscare, pentru ca atunci cand utilizatorul se apropie de calculator, acesta sa porneasca automat.

Si asta nu e tot! O alta inovatie pe care se presupune ca o va aduce viitorul Windows va fi logarea prin intermediul tehnologiei de recunoastere faciala printr-o camera web conectata la PC. O veste foarte buna pentru cei care au obiceiul sa isi uite parolele, de exemplu.
De asemenea, daca dam crezarea slide-ului, Windows 8 va veni cu o conectivitate imbunatatita, va suporta interfata touch si tehnologie 3D.

Insa pe langa toate aceste detalii tehnice, documentul contine si o sectiune pe care o putem numi cel putin picanta, in care cei de la Microsoft analizeaza reteta succesului Apple, in termeni admirativi: “Brandul Apple este cunoscut pentru calitatea superioara, lipsita de complicatii. Pur si simplu functioneaza”.

In plus, functionalitatea de pornire rapida a PC-ului este si ea comparat cu cea oferita de iPad-ul Apple. (hit.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image