Video/Foto: Un OZN a inchis spatiul aerian chinez

0

Un OZN a inchis spatiul aerian chinez (VIDEO/FOTO)

Un aeroport din China a fost de urgenta inchis dupa ce o nava aeriana de provenienta necunoscuta a fost detectata de radarele controlorilor de trafic.

Responsabilii aeroportului din Xiaoshan au reperat OZN-ul pe ecranele aparatelor turnului de control si au fost fortati sa isi amane toate zborurile, precum si sa comande devierea curselor ce aveau ca destinatie sau urmau sa treaca prin spatiul aerian al orasului din estul provinciei Hangzhou.

Misteriosul obiect a inceput sa straluceasca atat pe instrumentele de monitorizare cat si pe cerul Chinei tarziu in noaptea de miercuri spre joi, fiind filmat de un localnic ce s-a intamplat sa il observe. Mai multe persoane din regiune au anuntat ca au identificat in vazduh o minge de foc asemenea unei comete.

Aeronava a disparut intr-un final de pe ecranele raderelor, dar conducatorii aeroportului din Xiaoshan au lansat imediat un avion pe urmele sale. Un sofer de autobuz, care a fost martor al aparitiei ciudatului obiect, a declarat: „A inceput brusc sa zboare, cu viteza, inspre vest, ca si cand ar fi incercat sa scape de ceva”. (apropo.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image